Serie nieuws – Januari

Zelf ben ik naast het lezen ook een enorme serie fan. Daarom leek het mij leuk om maandelijks een blogpost te schrijven over nieuwe series of seizoenen op Netflix, videoland en gewoon de programma’s op televisie. Hieronder zal ik per dag sorteren waar welke serie online komt.

Maandag 1 januari
Friends – seizoen 1/ 10 
How to get away with murder – seizoen 3  *
Lovesick – seizoen 3
The flash – seizoen 3
Rotten – seizoen 1
Weeds – 8 seizoenen
Grey’s Anatomy – 13 seizoenen (Videoland) 

Dinsdag 2 januari
Lucifer – seizoen 3B

Woensdag 3 januari
The blacklist – seizoen 5 (Videoland)

Vrijdag 5 januari
The good place – seizoen 2B *

Zaterdag 6 januari
Crazy Ex-girlfriend – seizoen 3B
Wie is de Mol – seizoen 18 *

Moltalk – seizoen 3 *

Maandag 8 januari
Gone – seizoen 1 (NET 5)
Zomer in zeeland – Serie premiere (SBS 6)
Lelijke eendjes – seizoen 3 (Videoland)

Dinsdag 16 januari
Homeland – seizoen 6
Supergirl – seizoen 3B

Woensdag 17 januari
The flash – seizoen 4, Wekelijks een nieuwe aflevering

Donderdag 18 januari
Dynasty – seizoen 1B
Riverdale – seizoen 2B

Vrijdag 19 januari
The blacklist – seizoen 4
Arrow – seizoen 6B

Zaterdag 20 januari
De TV kantine – seizoen 9 (RTL4) 20.00
Weet ik Veel – seizoen 6 (RTL4) 20.30

Zondag 21 januari
Moordvrouw – seizoen 7 (RTL4) 20.00 *
Centraal medisch centrum- seizoen 2 (RTL4)
22.00**

Donderdag 25 januari
Temptation Island – Start met aflevering 1&2, Elke donderdag een nieuwe aflevering (Videoland)

* Serie Tips
De eerste aanrader is één van mijn favoriete series, namelijk How to get away with murder. De serie gaat over rechters en rechten. Er worden vanuit de studie vier studenten uitgekozen voor een gewilde stageplek bij een bekende advocate, Annalise Keating.  Het persoonlijke en professionele leven van Annalise raken verstrengeld en de studenten raken ongewilde betrokken bij een moordcomplot.

The good place is in tegenstelling tot de vorige tip een luchtige, tussendoor kijk serie. Ik vind deze serie heerlijk om te kijken, omdat je niet heel erg geconcentreerd hoeft te zijn. De afleveringen duren ook maar twintig minuutjes, dus perfect om tussen het leren door te kijken. The good place gaat over Elenor en zij beland heel onverwachts in de ‘hemel’. Zij komt er al heel snel achter dat zij niet in de hemel thuis hoort en hierdoor ontstaan er hele grappige situaties.

Wie is de Mol, kijk ik al van kleins af aan en vind ik nog steeds heel leuk om te volgen en mee te puzzelen. Ik denk dat iedereen dit programma wel kent. Sinds drie jaar heb je n de aflevering Moltalk. Hier praten bekende mensen mee met het programma en over hun verdenkingen.

Als laatste een Nederlandse serie, namelijk Moordvrouw. Ik vind Nederlandse series meestal niet heel boeiend om naar te kijken, vind het vaak erg voorspelbaar, maar moordvrouw vind ik echt heel erg spannend om te kijken.

** Centraal medisch centrum, seizoen 2 is al te zien op Videoland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s