Wrap up – December

In de eerste twee weken van december ging het heel hard met de boeken. Ik had de Kobo app helemaal herontdekt. In de laatste twee weken heb ik maar 1 boek uitgelezen. hieronder laat ik zien welke boeken ik in december heb gelezen.

IMG_1772IMG_1775IMG_1774
Geek Girl # 1.5 – Pakt uit  – Holly Smale 
Geek Girl # 2 – blundert door  – Holly Smale 
Geek Girl # 3 – Perfect plaatje  – Holly Smale 
De Geek Girl boeken las ik via het Kobo Plus abonnement.

De Geek Girl serie vind ik heerlijk om te lezen. Tot nu zat ik elke keer gelijk in het verhaal en dat leest heel makkelijk weg. Ik ben dan ook van plan om de andere delen snel te lezen.

Judas: Een familiekroniek – Astris Holleeder 
Ook dit boek las ik via het Kobo Plus abonnement.
IMG_1776
Dit boek leek me heel erg interessant. Via het Kobo Plus abonnement had ik dan ook de kans om dit boek te lezen. Ik vond het boek heel heftig en een beetje langdradig. Soms had ik het idee dat ik hetzelfde stuk aan het lezen was, dit komt doordat er gewoon veel de zelfde soort situaties voordoen in het boek. Ook vond ik de manier van schrijven niet heel prettig lezen. Hier wen je tijdens het lezen wel redelijk snel aan.

Fangirl – Rainbow Rowell
Dit boek luisterde ik via Storytel. 
IMG_1777
Het duurde best wel lang voordat ik in dit verhaal zat. Toch probeerde ik elke keer als ik op de fiets zat, aan het douchen was, aan het schoonmaken was dit verhaal aan te zetten. Toen ik eenmaal over de helft heen was, zat ik pas helemaal in het verhaal. Ik vond dit achteraf toch wel een heel leuk ‘luister’boek.

Let It Snow – John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
Dit boek kreeg ik op kerstavond en heb ik tussen kerst en oud en nieuw gelezen. De verhalen lazen makkelijk weg. Ook vond ik het erg leuk dat de verhalen door elkaar heen liepen en toch echt drie aparte verhalen waren. Wel vond ik het boek redelijk voorspelbaar, maar dat leest ook wel lekker weg tijdens de kerst.

<a href='http://Follow my blog with Bloglovin‘>Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s