Surprise Box

Image-1[1490]
Afgelopen week kreeg ik de suprise box binnen van Celebrate Books. Toen ik de box opende zag ik als eerste twee canvas tasjes. Dit soort tasjes komen volgens mij altijd wel van pas. Ik gebruik dit ook echt heel erg veel en probeer er altijd wel één bij me te hebben. De opdruk vond ik erg leuk. Op het eerste tasje staat: ‘Just one more chapter, said no one ever’. Op het tweede tasje is van Paper towns van John Green. Hier vind ik de kleur heel erg leuk van is weer eens wat anders dan zwart en crème.
IMG_1816

Hieronder vond ik een lekker zeepje, geïnspireerd op het boek Cinder van Marissa Meyer. Het zeepje is roze/ rood en ruikt heerlijk zoet. Verder zat er nog een klein notitieboekje in met een quote op de voorkant. Het boekje heeft lijntjes aan de binnenkant. Ook zat er een pasjes houder in. Hier was ik het minst enthousiast over. Wel gebruik ik zo’n soort mapje altijd voor mijn OV chipkaart.  Er zat ook een zakje in met drie leuke magneetjes. Met alle drie een leuke quote erop. De leukste quote vond ik: ‘A book a day keeps the reality away’.

IMG_1817 (2)IMG_1818

Hierna volgde een heel leuk klembord. Met aan de voorkant een quote op Belle en het beest gebaseerd en aan de achterkant een getekende, lezende Belle. Ook zaten er stickers bij, op één staat een afbeelding van Wonder Woman en op de andere staat de tekst: ‘I am a certified bookstagrammer’. De donkere boekenlegger is van Paper Towns en de tweede boekenlegger weet ik niet zo goed bij welk boek die hoort. Weten jullie dit wel, laat het dan even weten.

De onderzetters die in de box zaten vond ik erg leuk, vooral de roze met de tekst spreekt mij enorm aan. Ook zie je hieronder op de foto een heel schattig notitieblokje.

IMG_1819IMG_1820

Het schrift is van The lunar Chronicles met koningin Levana. Zelf heb ik alleen nog maar Cinder gelezen van The lunar Chronicles, maar dit motiveert enorm om verder te lezen in deze serie. Het andere blokje is een soort planner voor lezers, wat ik zelf heel erg grappig vond. Dit blokje lijkt me ook echt heel erg handig. Je kunt bovenin, in het weekoverzicht de belangrijkste taak van de dag opschrijven. Ook kun je bijhouden wie je moet mailen, bellen, wat je nog moet doen, hoeveel je drinkt en wat je aan het lezen bent natuurlijk. Het enige wat ik hieraan een minpuntje vond is dat het mail-, bel- en drinkvlakje maar op één dag zijn gebaseerd en de rest op een week. Het schriftje en blokje zijn allebei A5-formaat.

Er zaten ook drie leuke kaarten bij. Wederom weer van Paper Towns. Ook zat er één bij van Wonder Woman. En de staande kaart is van Alter ego van Marissa Meyer. Ik vond het erg leuk dat dit erbij zat. Paper Towns en Alter ego heb ik beide nog niet gelezen, maar wil ik wel heel graag. Wonder Woman heb ik als film gezien en vond ik heel erg leuk.

IMG_1821IMG_1822

Als allerlaatste zat er nog een notitieblok bij. Deze is gebaseerd op The fault in our stars van John Green. Dit blok heeft een drukke print, maar vind ik wel erg leuk. Het lijkt mij alleen wel handiger om de achterkant te gebruiken.

Het is de eerste keer dat ik een boek geïnspireerde box heb besteld. Ik vond hem erg leuk, als je al vaker boekenboxen hebt besteld zitten er wellicht dubbele items bij. De notitieblokjes komen bij mij altijd van pas. De andere goodies vond ik ook erg leuk, ook leuk voor op de foto’s.

De box kosten 15,00 euro maar heeft een waarde van 30,00. De verzendkosten zit bij de prijs. De box wordt wekelijks verstuurd. Je kunt de box hier bestellen.

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s