Bookhaul – januari

IMG_1903
In januari ben ik naar het boekenfestijn geweest in Rotterdam. Dit jaar was het groter opgezet dan vorig jaar. Dit betekende dat er vooral meer kinderboeken en young adult boeken waren. Vandaag ga ik alle boeken laten zien, die ik daar heb gescoord. In totaal zijn het twaalf boeken.

IMG_1897
Anna & the french kiss en Lola & de boy next door. Beide boeken zijn van Stephanie Perkins. Ik ben heel erg benieuwd naar deze boeken, doordat ik al veel positieve verhalen heb gehoord hierover. Voor € 2,99 kon ik deze boeken dus niet laten liggen.

IMG_1898

Dan nog drie boeken van het young adult genre.
Het rampzalige verhaal van jou en mij van Jess Rothenberg. € 4,99.
Over dit boek heb ik nog niet zoveel gehoord. De cover vind ik er heel spannend en mysterieus uitziet en daarom heb ik deze meegenomen.
De graces van Laure Eve. € 12,50.
Dit boek heb ik inmiddels al gelezen. Hier komt binnenkort een recensie van online.
Starters van Lissa Price. € 7,99.
De cover vind ik echt prachtig, sprong tussen alle boeken uit. De achterflap sprak me ook enorm aan en dit boek kon ik gewoon niet laten liggen.

IMG_1900

Sophie met vleugels van Polly Williams. € 5.99.
Dit boek lijkt me heel erg grappig en daarom heb ik deze meegenomen.
De verdwenen hoofdredacteur van Anna Friedrich. €7,99.
Het onderwerp van dit boek sprak me heel erg aan. Het gaat over de redactie van een modetijdschrift. Ik verwacht een beetje een boek zoals the devil wears prada.
Het reservaat van Liselotte Stavorinus. 
€ 3,99.
Dit is een Gooische thriller. Hier verwacht ik een beetje Gooische vrouwen van, wat natuurlijk heerlijk vermaak is, zonder dat je hier over na hoeft te denken.
Vintage verliefd van Petra Drenth. € 3,99.
Dit lijkt me echt een heerlijke chicklit. Over een vrouw die zich alleen maar druk hoefde te maken over haar sociale leven. Totdat haar hele leven verandert en ze ineens alles zelf moet regelen.

IMG_1901

De laatste twee boeken kreeg ik beide voor mijn verjaardag. Deze komen ook bij het boekenfestijn vandaan. Beide waren ze volgens mij € 6,99.
De meeste dromen zijn bedrog van Mhairi Mcfarlane.
Deze roman gaat over een reünie van de middelbare school.
De budget bruid van Anna Bell.
Dit boek gaat over een aankomend huwelijk. Dit verloopt anders dan verwacht, want al het spaargeld blijkt verdwenen. De bruid gaat proberen het huwelijk te regelen met een heel klein budget.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s