Dagboek van een juf

Maandag 29 januari:
Maandag moest ik een ochtendje werken. Toen ik ’s middags thuis kwam las ik het vierde deel uit van de Geek Girl serie. Eindelijk ben ik weer begonnen met leren voor mijn Autotheorie, het wordt nu toch echt wel een keer tijd om mijn rijbewijs te gaan halen. ’s Avonds was ik bij mijn vriend. We hebben spelletjes gedaan via een app (1-tegen-1 spelletjes en wie ben ik) en we hebben samen geplaystationed. Eindelijk een spel wat ik ook kan spelen. Ook ben ik ’s avonds begonnen in het boek, Friet in de kliniek.

1e2d1bae0f3fe1673732de8e871de553
Dinsdag 30 januari:
Dinsdag was ik vrij, want ik was jarig. ’s Ochtends kwam er wat visite. Ik had het zaterdag al gevierd maar een aantal belangrijke mensen voor mij kwamen dinsdag. ’s Middags las ik Friet in de kliniek uit. ’s Avonds gingen we lekker uit eten voor mijn verjaardag. Verder heb ik nog een stukje gelezen in The graces. Daarnaast is Funda tegenwoordig voor mij ook een veel gebruikte app, ik vind het echt heerlijk om naar huizen te kijken. Ik wil binnenkort namelijk uit huis.

Woensdag 31 januari:
Moest ik weer een ochtendje werken. ’s Middags heb ik aan de online cursus van Chinouk Thijssen gewerkt. Ik vind dit echt een hele leuke cursus, ik heb de Nederlandse taal altijd heel erg leuk gevonden en dit is een andere manier om daar weer mee bezig te zijn. Woensdag keek ik groeten uit XXXX. Ook heb ik nog even aan mijn blog gewerkt.

IMG_1919[1607]
Donderdag 1 februari:
Donderdag was het alweer een nieuwe maand. Ik begon de dag met lezen in The Graces, deze las ik eindelijk uit. Verder heb ik alles lekker schoongemaakt en opgeruimd. Ook ben ik begonnen in Aan alle jongens van wie ik hield. Ik ben eindelijk ook weer verder gegaan met leren voor mijn toelatingstoetsen, ik heb besloten om me als eerste te focussen op geschiedenis. ’s Avonds was ik bij mijn vriend. We deden wederom weer een spelletje. We speelden Kannie kiezen en Black stories, dit zijn beiden leukere spellen om in een groep te spelen. Terwijl mijn vriend aan het gamen was, keek ik nog Temptation Island, aflevering drie alweer.

Vrijdag 2 februari:
Ik begon de dag met een nieuwe aflevering van The good place. Ook keek ik de nieuwe afleveringen van Nieuwe tijden, dit vind ik beiden geen super leuke series maar toch kan ik niet wachten om wekelijks een nieuwe aflevering te bekijken. ’s Avonds keek ik The maze runner: The scorch trials. Mijn vriend en ik willen aankomende week naar deel drie, maar ik had nog steeds het tweede deel niet bekeken. Verder keek ik nog een paar afleveringen van Suits.


Zaterdag 3 februari:
Zaterdag begon ik de dag met een aflevering van Suits. Ik leerde nog een hoofdstuk geschiedenis. ’s Avonds ging ik met mijn moeder heerlijk sushi eten en daarna gingen wij naar Sara Kroos. Thuis keek ik wederom nog een aflevering van Suits.

Zondag 4 februari:
Heb ik wederom wat huishoudelijke klusjes gedaan. ’s Middags werkte ik nog even aan mijn blog en leerde ik nog wat. Verder was het een heerlijke relaxte dag, ik was onverwachts een avondje vrij van werk. Verder is zondag mijn vaste avond om een nieuwe weekplanning te maken en lekker tv te kijken. Ik kijk De luizenmoeder, heel erg grappig en heel herkenbaar voor ouders, maar ook voor mensen die in het onderwijs werken. Ook kijk ik naar Moordvrouw.

Wat is jullie zondagavond momentje?

<a href="http://Follow my blog with Bloglovin“>Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s