Wrap up – januari

IMG_0404
In januari las ik 7 boeken. Wat ik redelijk wat boeken vind, voor mijn doen. De eerste drie weken van januari was ik ziek dus ik heb heel veel kunnen lezen (en series kunnen kijken).
Allereerst las ik eindelijk Harry Potter and the prisoner of Azkaban uit. Hier heb ik best wel lang over gedaan. Ik gaf dit boek uiteindelijk vier sterren.

Vervolgens las ik Spiegel van Cara Delevingne. Dit boek gaf ik ook vier sterren. Mijn recensie kun je hier lezen.

Het volgende boek las ik binnen één dag uit. Het is namelijk niet een heel dik boek en het leest heerlijk weg. Dit was Koffie verkeerd, het eerste deel uit de Barista serie van Elsbeth Witt. Wederom gaf ik dit boek vier sterren.

Nu volgen er drie boeken die ik via het Kobo Plus Abbonement heb gelezen. Met mijn verjaardag kreeg ik een E-reader en deze heb ik in de dagen erna goed gebruikt. Ik las drie dagen achter achter elkaar een boek uit.

Het eerste boek dat ik via mijn E-reader las was Blindelings van Chinouk Thijssen. Dit boek gaf ik drie sterren. Ik had ook echt een gemengde mening. Aan de ene kant vond ik het boek te voorspelbaar, maar het boek had ook wel verrassende aspecten en ik denk dat dit soort boeken altijd goed blijven voor de jeugd om van te leren.

Hierna las ik deel vier in de Geek Girl serie. Geek Girl, Gouden bergen. Dit boek gaf ik ook weer vier sterren. Ik vind de Geek Girl serie gewoon heerlijk om te lezen. Hier hoef ik echt niet voor na te denken en dat leest heerlijk weg. Verder kan ik heel erg lachen om de ongemakkelijke momenten van Harriet en de lijstjes vind ik ook heel grappig.

Dan als laatste boek op mijn E-reader las ik Friet in de kliniek van Marit Brugman. Dit boek gaf ik Wederom vier sterren. Marit Brugman is bij het grote publiek bekent geworden als de vriendin van Dylan Haegens, hierdoor is het boek ook terecht gekomen bij een uitgever en voor een tweede oplage gedrukt. Het boek gaat over Marit haar verhaal over anorexia. Het is geen doorsnee anorexia verhaal. Ik vond dit boek fijn opgebouwd met de kortere hoofdstukken en ondanks het onderwerp is het verhaal op een luchtige manier geschreven.

Als laatste las ik het boek De Graces van Laure Eve. Dit boek las ik eigenlijk niet uit in januari, maar ik las de laatste 20 pagina’s in februari. Over dit boek ga ik binnenkort een recensie schrijven. Deze komt aankomende online. Dit boek gaf ik ook weer vier sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s