Get to know me tag

Al veel Youtubers en Bloggers hebben deze tag ingevuld, zelf heb ik hem ook al een aantal voorbij zien komen. ik heb de vragen overgenomen uit de video van chinouk thijssen.

1. Hoe oud ben je?
Ik ben 30 januari 20 geworden.

2. Heb je een tweede naam?
Nee ik heb geen tweede naam, vroeger wilde ik dit wel altijd heel graag.

3. Heb je een bijnaam?
Vaak wordt mijn naam verkleind zoals Kimmie.

4. Wat is je nationaliteit?
Ik ben Nederlands.

5. Wat voor werk doe je?
Ik werk momenteel nog bij de Albert Heijn, maar ben hard op zoek naar een baan als onderwijsassistent want hier heb ik mijn diploma voor behaald. Als ik verder ga studeren zou ik dit ook graag combineren met een baan als onderwijsassistent.

anthony-delanoix-28848.jpg
Photo by Anthony DELANOIX on Unsplash


6. Welke plek zou je willen bezoeken en waarom?
Binnen Nederland zou ik heel graag een keer naar Groningen willen. Hier heb ik veel positieve verhalen over gehoord. Zelf wonen ik meer richting het zuiden, dus ben nog nooit in Groningen geweest. Buiten Nederland staat dit jaar Parijs op de planning. Hier ben ik ook nog nooit geweest en moet je denk ik wel een keer geweest zijn.

7. Waar shop je het liefst?
Ik ga er vanuit dat hier mee een winkel wordt bedoeld. De laatste tijd shop ik het liefst bij de H&M en de Berschka. Qua stad shop ik het liefst in Maastricht. Dit vind ik echt een hele leuke stad, is helaas niet heel erg in de buurt. Het meest shop ik dus in Rotterdam.

8. Wat is je schoenmaat?
Ik heb maat 37,5/38.

9. Hoe lang ben je?
Ik ben 1.69

10. Wat is je favoriete kleur?
Ik denk dat Bordeaux rood mijn favoriete kleur is op dit moment.

11. Heb je piercings/tattoos?
Ik heb een helix piercing. Verder zit ik wel al een tijdje over een tatoeage na te denken, maar heb nog niet de stap durven nemen om er daadwerkelijk één te zetten.

12. Ben je rechts of links?
Rechts

13. Heb je broers of zussen?
Ik heb een (half)zusje van 5 jaar.

14. Heb je huisdieren?
Ik heb twee katten. Woezel en pip.

15. Heb je wel eens een Award gewonnen?
Nee, ik heb geen Award gewonnen.

sven-scheuermeier-106767
Photo by Sven Scheuermeier on Unsplash


16. Wat is je favoriete film of tv show?
Mijn favoriet film is Safe Haven of The last song.
Ik vind het heel leuk om Nieuwe Tijden te kijken, maar ook Temptation Island, de Luizenmoeder en Moordvrouw vind ik heel leuk.

17. Favoriete nummer?
Mijn favoriet nummer is Mind made up van Wulf. Ook blijf ik Weak van Ajr een leuk nummer vinden.

18. Favoriete make-up merk?
Mijn favoriete make-up merk vind ik een lastige vraag. Voor mijn lippen zou ik kiezen voor MAC verder zou ik kiezen voor Revolution, Maybelline of Catrice.

19. Favoriete restaurant?
Ik vind La Cubanita heel erg lekker. Maar mijn favoriete eten is sushi en daarvoor ga ik het liefste naar de Oude Maas.

20. Hoe voel je je op dit moment?
Op dit moment voel ik me eigenlijk heel erg goed.

21. Wat heb je gegeten?
Ik heb net twee broodjes gegeten. Eén met kip samoerai salade en één met Franse kruidentuin salade en daarbij dronk ik chococappuchino.

22. Waar luister je naar op dit moment?
Op dit moment ben ik naar het liedje Havana van Camila Cabello aan het luisteren.

23. Wat heb je aan?
Ik ben vandaag een dagje thuis dus ik heb een zwarte sportlegging aan, vind ik altijd heel lekker zitten, ook als ik niet ga sporten. Hierop draag ik een simpel, lange mouwen shirt (van mijn vriend, want dit zit gewoon lekker). En mijn badjas, want het is koud buiten en niks zit dan lekkerder dan een badjas.

aaron-burden-41821.jpg
Photo by Aaron Burden on Unsplash


24. Wat is je favoriete seizoen?

Mijn favoriete seizoen is de lente of de herfst. De lente omdat het dan al weer wat warmer wordt en het blijft langer licht. De herfst vind ik altijd heel gezellig en knus. In deze seizoenen is het niet te warm en niet te koud, dus perfect om leuke uitstapjes te maken.

25. Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd lees ik graag, kijk ik graag series. Ook probeer ik veel leuke dingen te doen met mijn vriend en met vrienden. Lekker uiteten, dagje weg of een avondje gezellig spelletjes spelen.

wilson-ye-201705.jpg
Photo by Wilson Ye on Unsplash


26. Tent of hotel?
Dit vind ik allebei wel wat hebben. Ik vind een tent gezellig knus maar een hotel is natuurlijk ook heerlijk. Dan heb je lekker je eigen badkamer en dat vind ik toch ook wel heel erg fijn. En ik moet eerlijk zeggen dat ik al 10 jaar niet meer heb gekampeerd, al zou ik dit wel weer is willen doen gewoon om te zien wat ik er nu van vind.

Wat is jullie favoriete tv-programma van dit moment? 

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s