Likes van het moment

Een blogpost als dit wil ik om de paar maanden gaan posten om te kijken of er in de tussentijd veel is veranderd. Het eerste antwoord zal hopelijk elke keer anders zijn, want dat gaat namelijk over boeken. Verder zul je merken dat ik per keer de vragen iets aanpas. Ben je benieuwd wat mij op dit moment allemaal bezig houdt, lees dan verder.

IMG_1995
Wat ben ik nu aan het lezen?
Op dit moment lees ik heel veel boeken op mijn e-reader. Op het moment van schrijven ben ik Calender Girl, Echte schoonheid zit vanbinnen aan het lezen. Ik hoop deze vanavond nog uit te lezen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik heel traag door Calander Girl heen kwam, omdat ik het toch wel heel veel seksuele scenes vind hebben. Sinds augustus (in het boek) lees ik er dan ook wat sneller doorheen. Ik vind het verhaal dat er vanaf augustus inzit veel leuker.
Het volgende boek weet ik ook al dat is namelijk, Geek Girl, Bekent kleur. Hier heb ik vooral heel veel zin, want het leven van Harriet is gewoon heel grappig en leuk.

Wat ben ik op dit moment aan het kijken?
Op dit moment kijk ik naar Suits. Dit vind ik echt een hele goede serie, duurde wel even voordat ik er echt in kwam, maar daarna heb je ook wat.
Verder ben ik pas begonnen aan de Marvel films. Ik ben deze op volgorde van het verhaal aan het kijken.
Ook kijk ik nog heleboel verschillende televisie programma’s, hiervoor wil ik je graag doorsturen naar mijn weekoverzicht, daar houd ik het allemaal bij.

IMG_1919[1607]
Wat speel ik op dit moment?
Ik ben echt een spelletjespersoon. Mijn favoriete spelletjes om op dit moment met meerdere mensen te spelen zijn Who’s the dude en blackstories.
Who’s the dude, is vooral een heel grappig spel. Je moet met de dude zoveel mogelijk verschillende activiteiten, gezegdes, letters en cijfers uitbeelden. Hiervoor krijg je één minuut de tijd.
Blackstories, is een denkspel. Je leest een verhaal op en de andere spelers moeten raden wat de oorzaak is van het gevolg. Je gaat hier echt de gekste verhalen bedenken, en vaak kom je dan ook echt dichter in de buurt. Vooral een leuk spel om met meerdere mensen te spelen maar je kan het ook al met zijn tweeën spelen.

Wat ben ik op dit moment aan het doen?
Dan neem ik nu natuurlijk niet letterlijk dit moment, want dan is het aan mijn blog werken, maar kies ik even voor deze periode. Ik ben op dit moment druk bezig met solliciteren en leren. Ik ben op zoek naar een baan in het onderwijs, als onderwijsassistent. Zal je denken en waarom leer je dan. Ik leer omdat ik in september wil starten aan de deeltijd pabo. Voor de pabo moet je alleen nog toelatingstoetsen maken als je voor de vakken; geschiedenis, natuur en aardrijkskunde geen havo/vwo examen voor hebt gemaakt.

Waar ben jij op dit moment mee bezig?

<a href=”http://Follow my blog with Bloglovin“>Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s