Aanrader!

In dit nieuwe rubriekje wil ik graag per keer een serie bespreken die aanraad. Lijkt dit je leuk of heb je tips laat het me dan vooral weten. Ben je benieuwd welke serie ik aanraad lees dan verder. “]stil-331259-unsplash.jpg Photo by STIL on Unsplash[/caption]

De serie die ik voor de eerste aanrader heb gekozen is Younger. Younger kun je in Nederland kijken op videoland. De serie bevat op dit moment vier seizoenen. Per seizoen zijn er twaalf afleveringen. De afleveringen duren ongeveer twintig minuten.

Tijdens Younger volg je Liza Miller, Liza is een veertig jarige, single moeder. Zij probeert na haar scheiding weer aan het werk te komen. Het enige probleem is dat Liza er een aantal jaar tussenuit is geweest om voor haar inmiddels studerende dochter te zoeken. De veertig jarige Liza komt niet aan het werk, maar de zestienjarige Liza wel. Liza doet zich dus jonger voor en daar horen ook feestjes, vriendinnen en vriendjes bij.

Wat ik ook een leuk onderdeel van de serie vind, is Liza der werk. Liza gaat namelijk bij een uitgeverij werken. Dit vind ik erg vernieuwend in een serie. Daarnaast vond ik het natuurlijk ook erg interessant om mee te kijken in het uitgeverswereldje, maar ook als je niks met boeken hebt, is deze serie nog steeds erg leuk door de verassende kijk op dingen.

Tijdens de seizoenen kijk je mee wat Liza mee maakt en hoe zij zich uit onmogelijke situaties redt. Liza wordt vaak door haar omgeving niet begrepen en zij begrijpt haar omgeving van ‘leeftijdsgenoten’ ook niet.

“] bron: tvland.com[/caption]

Ik vind deze serie een absolute aanrader omdat de serie erg grappig is en toch zit er zeker een goed verhaal in. De afleveringen zijn makkelijk tussendoor te kijken omdat deze maar twintig minuten duren, wat ik ideaal vind. Daarnaast is deze serie nog niet afgelopen en binnenkort zal seizoen vijf uitkomen.

Heb jij Younger al gezien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s