Dagboek van een juf (week 13)

Na een paar weken weer een nieuw weekdagboek. De afgelopen is er veel gebeurd en daardoor was op mijn blog heel erg stil. Een voorbeeld hiervan is dat bezig ben met de voorbereidingen voor een nieuwe opleiding, ik doe steeds meer invalwerk en mijn laptop is helaas kapot. Ik typ dit nu op mijn moeders laptop, want mijn eigen laptop is al 5 dagen aan het opstarten. Ben je benieuwd wat ik deze week zoal doe, lees dan verder.

Maandag 26 maart
Deze week begon ik met werken. Ik heb een ochtendje gewerkt. Thuis had ik daarna last van beginnende migraine en daarom heb ik in de middag een paar uur geslapen. Hierna heb ik wat huishoudelijke taken gedaan. Later op de avond keek ik naar Dream Schoolen leerde ik voor mijn toelatingstoets geschiedenis. Voordat ik ging slapen keek ik nog een aflevering van Grey’s anatomy. Afgelopen weekend heb ik de Sims Mobileontdekt.

Dinsdag 27 maart
Dinsdag sliep ik uit en startte ik heel rustig op. ’s Middags deed ik wat schoonmaakklusjes bij mijn vriend en keken we naar de film Captain America: Civil War. Tijdens het koken keek ik naar de vlog van All about Leonie. Thuis maakte ik ook nog wat schoon en luisterde ik naar de nieuwe Vet Gezellig Podcast. ’s Avonds keek ik naar De slechtste chauffeur van Nederland VIPs, terwijl ik een heerlijk toetje at. Hierna leerde ik nog wat voor geschiedenis en keek ik Beau five days inside. Ik vind dat echt een heel mooi en goed programma, ik denk namelijk dat er over heleboel organisaties nog veel onduidelijkheid is. Voordat ik ging slapen keek ik nog een paar afleveringen van Modern Familyen keek ik Vier handen op één buik.

Woensdag 28 maart
Woensdagochtend startte ik de ochtend met wat blogjes schrijven en inspiratie opdoen. In de middag leerde ik weer voor geschiedenis. In mijn pauze keek ik een aflevering van Modern Family. Tijdens het koken keek ik de nieuwe vlog van Aimee van der Pijl, ik vind haar vlogs echt ontzettend leuk om te kijken en ze zijn ook lekker lang. ’s Avonds keek ik nog wat afleveringen van Modern Family. Ook werkte ik nog even aan mijn blog en las ik in Leven zonder filter.

Donderdag 29 maart
Donderdagochtend heb ik tijdens het opmaken naar Het gesprekgekeken. Dit kun je kijken via TopNotchop YouTube. Dit gesprek was tussen Tim Hofman en Ronnie Flex. Door dit gesprek ben ik heel anders tegen Ronnie Flex aan gaan kijken, ik vind dit zeker erg interessant om te kijken. Verder keek ik naar de nieuwste vlog van Monica Geuze en van Nienke Plas. Bij beide vind ik het erg leuk om te zien, hoe zij met kinderen omgaan. Ook leerde ik nog wat voor geschiedenis. ’s Avonds keek ik naar Temptation Islanden Temptation Talk.

Vrijdag 30 maart
Vrijdag heb ik een ochtendje gewerkt. ’s Middags las ik een stukje in Leven Zonder Filter. Ik vind het vaak fijn om tijdens het lezen geluid op de achtergrond te hebben, dus tijdens het lezen stond The Voice Kids aan. Hierna werkte ik wat blogideeën uit. ’s Avonds leerde ik nog wat. Verder keek ik Flikken Maastricht en ben ik weer begonnen aan Riverdale. Als laatste keek ik Wie ben ik?.

Zaterdag 31 maart
Zaterdag werkte ik aan wat blogjes. Ik las wat in leven zonder filter en ik keek een aflevering van Riverdale. Verder maakte ik nog wat schoon. ’s Avonds gingen we alvast gourmetten voor Pasen. Daarna ging ik naar mijn vriend en speelden we het spel exit.

Zondag 1 april
Zondag vierden we Pasen bij mijn schoonfamilie. Verder leerde ik nog wat voor geschiedenis. Ondertussen luisterde ik it takes two. Ook keek ik nog een aflevering van Riverdale. Later op de avond keek ik naar jullie huis onze regels. Mijn verbazing heb ik los gelaten op twitter. Verder keek ik nog wat afleveringen van Riverdale en begon ik in Geek girl bekent kleur. Ik begon ook nog aan een nieuwe serie, Dynasty.

Vieren jullie Pasen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s