Dagboek van een juf week 20

Het is al een tijdje geleden dat ik wat op mijn blog heb geplaatst. Dat komt omdat ik heel veel aan het werk ben en daarnaast mijn vrije tijd besteed om te leren voor de toelatingstoetsen. De afgelopen weken heb ik mezelf dan ook niet heel veel de tijd gegund om te ontspannen. Vanaf aankomende week krijg ik het iets rustiger met werken, met leren helaas nog niet en daarom wil ik graag weer de draad oppakken met bloggen.

Maandag 14 mei
Maandag heb ik drie uurtjes gewerkt. Hierna heb ik even pauze genomen en heb ik gelezen in Anna & de French kiss van Stephanie Perkins. Hierna ben ik begonnen met leren. Tijdens het leren kreeg ik niet voldoende rust en in tussenposes heb ik mijn lessen voor de komende week voorbereid. Tijdens het leren vind ik het altijd wel fijn als er geluid op de achtergrond aanstaat, dus stond er op de achtergrond Internetpesters aangepakt en levenslang met dwangaan. ’s Avonds verfde ik het haar van een vriendin, wat ik toch altijd wel heel erg spannend vind om te doen. Voordat ik ging slapen keek ik nog een aflevering van goede tijden, slechte tijden en las ik in Anna & de French kiss uit.

Dinsdag 15 mei
Dinsdag heb ik een dag gewerkt op school. Hierna heb ik thuis de lessen voor de komende weken voorbereid. Verder keek ik goede tijden, slechte tijdenen begon ik in een nieuw boek, Het programma van Suzanne Young.

Woensdag 16 mei
Woensdag heb ik een ochtendje gewerkt. ‘S Middags heb ik goede tijden, slechte tijden gekeken. Ook las ik nog een stukje in Het programma van Suzanne Young en ik las ook in Meester Bart op zijn best. ‘S Avonds heb ik Dynasty en the 100 gekeken.

donderdag 17 mei
Donderdagochtend heb ik drie uurtjes gewerkt. Hierna heb ik geleerd. Ook keek een aantal afleveringen van faking it. Tijdens het leren kijk ik Gooische vrouwen. ’s Avonds keek ik goede tijden, slechte tijden.

Vrijdag 18 mei
Vrijdag heb ik wederom een ochtendje gewerkt. Hierna had ik weekend. Mijn middag en avond heb ik gebruikt om te leren, verder heb ik tijdens mijn leerpauzes goede tijden, slechte tijden gekeken en heb ik guns of boom gespeeld. ’s Avonds heb ik heerlijke tapashapjes gegeten met mijn moeder. Helaas sloot de avond niet zo leuk af, want mijn opa werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hier zijn wat testen gedaan en hij mocht dezelfde nacht weer huis.

Zaterdag 19 mei
Deze ochtend begon heel rustig omdat wij allemaal een gebroken nacht achter de rug hadden. Ik begon de ochtend met wat YouTube filmpjes en ik las een hoofdstuk in Geek girl voor altijd van Holly Smale. Verder leerde ik nog wat. ’s Avonds ging ik naar de bioscoop met vriendinnen. Wij zijn naar de film midnight sun geweest. Ik had hier van te voren m’n twijfels over, omdat het erg op het verhaal van een andere film leek. Maar ik vond het een hele mooie film. Later op de avond keek ik nog wat afleveringen van faking it.

Zondag 20 mei

Zondag was het eerste pinksterdag. Ik startte heel rustig op en keek een aflevering van nieuwe tijden en van faking it. In de middag leerde ik weer wat. Verder speelde ik nog even guns of boom. Ook keek ik de eerste aflevering van het tweede seizoen van 13 reasons why. ‘ s Avonds gingen mijn vriend en ik gourmetten.

Wat hebben jullie gedaan met Pinksteren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s