Dagboek van een juf – week 21

Maandag 21 mei
Maandag was het tweede pinksterdag. Ik heb heerlijk uitgeslapen, iets wat ik normaal nooit kan op een maandag. Ook kreeg ik nog een heerlijk ontbijtje op bed. Verder keek ik een aflevering van nieuwe tijden en van de jongens tegen de meisjes. Ook speelde we nog even guns of boom. Aan het eind van de middag moest ik een paar uurtjes werken. Na het werken heb ik nog wat geleerd. Hierna ben ik gaan slapen want vanaf dinsdag begint het vroege opstaan weer.

Dinsdag 22 mei

Op dinsdag werk ik op school. Nadat ik thuis kwam heb ik eigenlijk niet heel veel meer gedaan. Wel keek ik nog levenslang met dwang.

Woensdag 23 mei

Ook op de woensdag werk ik op school. Onderweg naar werk luisterde ik naar podcasts. Toen ik thuis kwam keek ik 3 afleveringen van goede tijden, slechte tijden. Ook leerde ik nog een paar hoofdstukken. ’s Avonds ging ik naar een voorstelling van Richard Groenedijk.

Helaas is de rest van mijn blogpost verwijderd in mijn mobiel.

Maar een kort verslag van mijn week. Ik heb heel erg veel geleerd. Vrijdag ochtend gewerkt. Verder ben ik twee keer uiteten geweest en wezen lunchen. Ook keek ik erg veel Faking it. Ook hebben mijn vriend en ik pokemon go herontdekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s