Dagboek van een juf – week 22/23

Deze keer heb ik twee weken samengevoegd omdat ik voornamelijk heel veel heb geleerd en gewerkt. De leukste momenten heb ik natuurlijk wel beschreven.

Maandag 28 mei
Maandag was ik nog lekker een dagje vrij. ’s Ochtends heb ik wederom weer geleerd. ’s Middags keken mijn vriend en ik twee afleveringen vanThe 100. Ook speelden we nog Pokemon Go. Verder keek ik nog een aflevering van Een levenslang met dwang en 13 reasons why.

Zaterdag 2 juni
’s Ochtends leerde ik weer even net zoals de rest van de week. ’s Middags ging ik met een vriendin even kijken in haar nieuwe huisje. Hierna gingen we naar The Flying Dutch. Was een erg gezellige dag. Wel waren we beide erg moe, dus besloten we eerder naar huis te gaan. ’s Avonds ging ik naar mijn vriend en keek ik nog even een serie.

zondag 3 juni
Zondag ging ik samen met mijn vriend en nog een stel naar de Efteling. Dit was ook een erg leuke dag.

Maandag 4 juni
Maandagochtend moest ik weer gewoon werken. ’s Middags heb ik weer geleerd. ’s Avonds ging ik heerlijk sushi eten met een vriendinnetje.

Woensdag 6 juni
Woensdag is normaal een werkdag voor mij op school, maar ik had vandaag de toelatingstoets aardrijkskunde. ’s Ochtends had ik heel veel stress, want mijn bus werd op het laatste moment geannuleerd. Gelukkig heb ik hele lieve vrienden die mij konden brengen. Na de toets ben ik nog eventjes naar Zuidplein geweest en verder heb ik nog geleerd voor de derde en laatste toelatingstoets.

Donderdag 7 juni
Donderdag had ik de laatste (voor mij) toelatingstoets, namelijk die voor natuur. Mijn oma bracht mij naar de metro, omdat er een grote kans was dat de bussen weer zouden staken. eerst heb ik nog even geluncht en geleerd, daarna de toets en toen ik thuis kwam heb ik heerlijk serie gekeken. Want ik kwam erachter dat ik netflix al ongeveer 2 weken niet heb geopend. Verder ruimde ik alle leerboeken op en nam ik weer eens de tijd om te lezen. De laatste tijd hou ik mijn lezen bij met een app, met de app; bookly. Als ik dit langer heb gebruikt zal ik daar een blog overschrijven.

Vrijdag 8 juni
Vrijdag heb ik een dagje gewerkt. Hierna heb ik een stukje in Het programma van Suzanna Young gelezen. ’s Avonds ging ik helpen met klussen bij mijn vriendin. Hierna ging ik nog naar mijn vriend.

Zaterdag 9 juni
Zaterdag heb ik sinds heel lang weer uitgeslapen. Ik keek de nieuwe afleveringen van Nieuwe tijden en Younger. Verder gingen mijn vriend en ik een stuk lopen en ondertussen speelden we pokemon go. ’s Avonds keek ik Kinderen geen bezwaar en las ik Het programma.

zondag 10 juni
Zondag was ik weer om 6 uur wakker. Ik las Het programma uit. Het nieuwe boek wat ik ga lezen is; Sophie met vleugels van Polly Williams. Verder keek ik nog wat YouTube filmpjes en deed ik heel rustig aan. ’s Avonds werkte ik een paar uurtjes en keek ik nog wat afleveringen van friends, Ik weet dus nog steeds niet zo goed wat ik van deze serie vind. Nu ik klaar ben met leren heb ik voor mijn gevoel heel veel tijd over, maar ik heb nog niet echt de rust om hier iets mee te doen. Heeft iemand hier tips voor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s