Dagboek van een juf – week 24

Maandag 11 juni
Maandagochtend heb ik een paar uurtjes gewerkt. Hierna keek ik een aflevering van 13 reasons why. Verder deed ik ’s middags wat administratieve taakjes. Ook verstuurde ik verschillende sollicitatiebrieven, want het nieuwe schooljaar komt er weer aan. Ook bereidde ik nog wat lesjes voor, voor de komende weken. ’s Avonds ontdekte ik Coco Chanou op YouTube. Ik vind haar filmpjes echt heel erg leuk en haar kledingstyle ook erg inspirend.

Dinsdag 12 juni
Dinsdag heb ik weer een dagje op school gewerkt. Na het werk heb ik even boodschapjes gedaan. Voor het eten keek ik een aflevering van goede tijden, slechte tijden. Na het eten keek ik een aflevering van 13 reasons why ook keek ik eindelijk de laatste aflevering van Riverdale. Tijdens de finale van Superstar chef besloot ik dat het echt wel weer tijd werd om te gaan sporten en dit stelde ik nu een keer niet meer uit en ik deed een home workout. Ik hoop jullie vanaf nu meerdere keren per week te kunnen vertellen dat ik heb gesport. Verder zocht ik nog wat informatie op over een macbook, deze wil ik graag aanschaffen voor dat ik aan mijn nieuwe studie begin.
Zou jij een macbook aanraden of juist niet?

Woensdag 13 juni
Woensdag werkte ik weer een ochtendje op school. Eenmaal thuis ging ik heel even liggen voor een powernapje. ’s Avonds keek ik een paar afleveringen van 13 reasons why, Ik zat er weer helemaal in. Wel vind ik het tweede seizoen vrij heftig. Ook las ik een stukje in Sophie met vleugels.

Donderdag 14 juni
Donderdag werd ik wakker met verschrikkelijke keelpijn. Wel moest ik gewoon een dagje werken. Toen ik thuis kwam keek ik Goede tijden, slechte tijden. Ook keek ik Temptation Island VIPS. ’s Avonds keek ik weer een paar afleveringen van 13 reasons why.

Vrijdag 15 juni
’s Nachts werd de keelpijn helaas alleen maar erger en kreeg ik ook oorpijn en koorts. Ik bleef dus thuis en sliep lekker uit. ’s Middags las ik in Sophie met vleugels. Ook had ik enorm de behoefte om op te ruimen en dit deed ik dan ook.  ’s Avonds keek ik een paar afleveringen van 13 reasons why en kinderen geen bezwaar.

Zaterdag 16 juni
’s Ochtends keek ik een aflevering van 13 reasons why. Verder deed ik wat administratieve taken. ’s Middags ging ik naar mijn vriend. We hebben wat research gedaan naar een laptop, een tv, vakantieplekjes en leuke huisjes. ’s Avonds speelden we Pokemon GO en keken we naar The 100.

Zondag 17 juni
Wederom keek ik een aflevering van 13 reasons why ook keek ik een aflevering van Younger. Dat vind ik echt een hele leuke serie, dit komt denk ik vooral door de andere setting. Aan het eind van de middag moest ik een paar uurtjes werken. Na het werk keek ik de laatste twee afleveringen van 13 reasons why. Zoals ik al eerder schreef vind ik dit seizoen heftiger, als in schokkendere beelden en verhalen dan het eerste seizoen. Maar het blijft natuurlijk een serie met een duidelijk statement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s