Wrap Up ~ juni 2018

Net zoals dat ik er met bloggen even tussen uit was, lag ook het lezen op een lager pitje. Nu de zomervakantie er aan zit te komen, merk ik dat ik steeds meer de tijd neem om weer een boek te lezen. De aankomende twee weken moet ik nog erg veel werken, maar hierna heb ik wat meer vrije tijd. In deze blogpost ga ik de boeken bespreken die ik de afgelopen maand heb gelezen.

Als eerste begin ik met het enige boek wat ik las in mei. Dit was Anna & The French Kissvan Stephanie Perkins. Het is een redelijk voorspelbaar verhaal en het duurde dan ook even voordat ik echt in het verhaal zat. Ondanks dat ik het redelijk voorspelbaar vind, gaf ik dit boek toch 4 sterren.
img_2198-2

Dan nu de boeken die ik las in juni.
Als eerste las ik Geek Girl; Voor altijdvan Holly Smale. Dit was het zesde en laatste deel uit de Geek Girl serie. Het lezen van dit deel heb ik een tijdje uitgesteld, simpelweg omdat ik niet wilde dat de serie eindigde. Toen ik dit boek eenmaal ging lezen, las ik het ook vrij snel uit. De verhalen over Harriet zijn gewoon heerlijk, grappig, herkenbaar, maar ook totaal weer niet. Ik gaf dit boek vijf sterren. Ik heb echt genoten van de Geek Girl reeks.

Ook las ik Het Programma van Suzanna Young. Ik wil dit boek al een tijdje lezen, maar zag telkens op tegen de dikte van het boek. Het eerste hoofdstuk sprak me ook niet meteen erg aan, maar het concept leek me wel erg leuk. Dus las ik verder. Uiteindelijk zat ik helemaal in het verhaal en kon ik niet meer stoppen met lezen. Ik heb niet snel dat ik moet huilen bij een boek, maar bij dit boek is dat wel gebeurd. Dit komt omdat ik echt mee werd genomen in het verhaal. Dit boek gaf ik vijf sterren en ik kan niet wachten om de volgende delen te lezen, deze staan ook al op mijn E-reader.
img_2197

Als laatste deze maand las ik Sophie met Vleugelsvan Polly Williams. Dit boek nam mij meteen mee in het verhaal. Het is echt enorm grappig geschreven en daarom vlieg je er ook doorheen. Binnenkort komt er een recensie online. Dit boek gaf ik vier sterren.
Op dit moment ben ik bezig in het derde deel van The Lunar Chronicles, Cress.
Ook ben ik weer begonnen in Harry Potter en ik was gebleven bij het vierde deel, Harry Potter and the Goblet of Fire.
In juli moet ik nog twee volle weken werken, hierna wordt het wat rustiger en ben ik van plan meer tijd vrij te maken voor het lezen en bloggen.

Wat was jullie aanrader van juni?

Een gedachte over “Wrap Up ~ juni 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s