Dagboek van een juf ~ Week 27/28

Dit waren de laatste twee weken waarin ik het erg druk had met werk. Daarom heb ik er nu voor gekozen om hier anderhalve week te bespreken vanaf vrijdag in week 27 tot zondag week 28.

Vrijdag 6 juli
Vrijdag heb ik eerst een ochtendje gewerkt. Hierna heb ik de nieuwe vlog van Ik vrouw van jou gekeken. Ik vind Scarlet en Joyce erg leuk om te volgen, hun zijn de weinige waar ik echt elke vlog van kijk. Ook keek ik de cliffhanger van Goede tijden, Slechte tijden. Later op de middag las ik een hoofdstuk van Cress. Ook keek ik een paar afleveringen van Kinderen geen Bezwaar. Verder werkte ik nog aan wat aan de cursus Imagostylist en aan mijn blog.

Zaterdag 7 juli
Zaterdag heb ik sinds een lange tijd weer eens uitgeslapen. ’s Ochtends keek ik wat afleveringen van Kinderen geen Bezwaar. ’s Middags ging ik even naar de plantenhal, want ik wilde graag een monstera plant. Helaas hadden ze die niet, maar ik heb wel leuke Gerbra’s gekocht. Verder maakte ik wat schoon en ruimde ik op. ’s Avonds werkte ik even in mijn Bullet Journal. Ook keek ik Incredibles samen met mijn vriend en keken we de nieuwe aflevering van The 100.

Zondag 8 juli
Ook zondag sliep ik ook een beetje uit. Verder deed ik zondag niet heel veel bijzonders. Ik werkte ’s avonds en daarna kwam er nog gezellig een vriendinnetje langs.

Maandag 9 juli
Maandag moest ook weer een ochtendje werken. Daarna deed ik gelijk wat boodschappen en maakte ik rocky road voor een vriendin. Hierna deed ik nog wat huishoudelijke taken en werkte ik even aan mijn blog. Verder heb ik een stukje gelezen in Harry Potter.

Dinsdag 10 juli
Dinsdag werkte ik weer een dagje op school. ’s Avonds keek ik de film Misfit en maakte ik nogmaals rocky road, omdat er veel ingrediënten over waren gebleven.

Woensdag 11 juli
Woensdag was mijn laatste werkdagje op school. Dus nam ik afscheid van mijn klasje en van mijn collega’s. ’s Middags was er vlakbij mijn huis een opzomer feest, hier heb ik geholpen met de activiteiten. Verder keek ik nog wat afleveringen van Suits.

Donderdag 12 juli
Donderdag werkte ik weer een ochtendje. ’s Middags keek ik wat YouTube video’s. ’s Avonds ging ik zwemmen. Later keek ik een aflevering van Younger en van Suits.

Vrijdag 13 juli
Vrijdag had ik een sollicitatiegesprek. Hierna ging ik eventjes naar de action en kocht ik wat spullen voor het nieuwe schooljaar, knutselartikelen en beautyartikelen. Tijdens het opruimen had ik Kinderen geen Bezwaar aan staan. Verder heb ik vrijdag eindelijk seizoen 5 van Suits afgekeken.

Zaterdag 14 juli
Zaterdag werd ik helaas op mijn vrije dag al erg vroeg wakker. Ik ging ’s ochtends even naar het dorp. Ook las ik nog een hoofdstuk van Cress. Aan het eind van de ochtend keek 2 nieuwe afleveringen van Nieuwe tijden. ’s Middags ging ik naar mijn vriend toe. We lagen lekker in de tuin te zonnen en keken ondertussen naar leuke vakantiebestemmingen voor in de herfstvakantie, hebben jullie tips? Bij mijn vriend thuis hebben ze sinds 3 weken een nestje kittens, hier hebben we dus lekker mee gekroeld heel de dag. ’s Avonds speelden we monopoly en keek ik nog twee afleveringen van Suits. Ook downloadde ik het nieuwe spel van The Walking Dead.

Zondag 15 juli
Zondag werd ik helaas weer vroeg wakker. Mijn vriend ging voetballen en ik schreef aan een blogpost voor aankomende week. Verder testte ik zondag de exfoliating socks van de action. Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaring, dan komt er over twee weken een blogpost over. Verder las ik een hoofdstuk van Cress en keek ik wat afleveringen van Kinderen geen Bezwaar. ’s Avonds heb ik eventjes gewerkt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s