Dagboek van een juf ~ Week 29

Deze week had ik sinds een lange tijd weer eens een paar dagen echt vrij en zonder verplichtingen.

Maandag 16 juli
Maandagochtend moest ik een paar uurtjes werken. Hierna ging ik met een vriendinnetje lekker naar het strand. ’s Avonds gingen we uiteten en klusten we nog even in haar nieuwe huisje.

Dinsdag 17 juli/ woensdag 18 juli
Dinsdag was mijn eerste echte vrije dag sinds een hele lange tijd. Deze week had ik wel veel vrije dagen. Dinsdag en woensdag was ik eigenlijk alleen maar heel erg moe. Dus buiten een beetje lezen in Cress en een hoofdstuk in Harry Potter en series kijken, deed ik niet zo heel erg veel.

Donderdag 19 juli
donderdagochtend heb ik een ochtendje gewerkt. Hierna heb ik wat huishoudelijke taken gedaan. Ook heb ik een paar hoofdstukken gelezen in Cress. Donderdagavond zocht ik wat oude schoolspullen uit ook keek ik Temptation Island VIPS, dit seizoen kijk ik samen met mijn moeder. Later op de avond ging ik naar mijn vriend.

Vrijdag 20 juli
Vrijdag had ik een vrije dag. ‘S ochtends las ik een hoofdstuk in Cress en keek ik een aflevering van Danni Lowinski. ’s Middags kroelde ik met de kittens. Verder plande ik alvast voor de volgende week, ik maakte ook een planning voor de komende blogpost. ’s Avonds deed ik weer eens wat met diamand painting. Ondertussen keek ik Danni Lowinski.

Zaterdag 21 juli
Zaterdag sliep ik lekker uit. ’s Middags ging ik samen met mijn vriend naar de stad. Hierna gingen we met vrienden barbecuen.

Zondag 22 juli
Zondag sliep ik wederom lekker uit. Hierna kroelde ik weer even met de kittens. ’s Avonds moest ik een paar werken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s