Dagboek van een juf ~ Week 31

Zaterdag 28 juli
Zaterdag ging ik samen met mijn moeder een dagje naar Utrecht. We kwamen hier rond elf uur aan. Tot halverwege de middag zijn we langs de winkels geweest. ’s Middags gingen we naar de musical; On Your Feet. Ik vond dit echt een erg leuke musical. ’s Avonds aten we nog wat in Utrecht en hierna gingen we weer richting huis. Later op de avond ging ik naar mijn vriend en keken we voor een weekendje weg.

Maandag 30 juli
Maandagochtend moest ik een paar uurtjes werken. Hierna ging ik nog even langs de winkels en kocht ik wat van stationery set van Diana. Verder las ik nog een paar hoofdstukken van De Budget Bruid. ’s Avonds keek ik wat afleveringen van Wat Vind Een Kind. Ook Belde ik nog eventjes met twee vriendinnen die op vakantie zijn.

Dinsdag 31 juli
Dinsdag was ik een lekker dagje vrij. Tijdens dit dagje werkte ik aan mijn blog. Verder deed ik nog wat huishoudelijke taakjes. Later op de avond ging ik mijn vriend ophalen van zijn werk, hierna keken we nog even voor een weekendje weg.

Woensdag 1 augustus
Woensdag ochtend boekte we dan eindelijk het hotel, we gaan naar Eindhoven. De rest van de ochtend keek ik natuurlijk naar leuke restaurantjes en uitjes in Eindhoven. ’s Middags moest mijn vriend weer werken, ik bleef nog even gezellig kletsen bij mijn schoonmoeder en knuffelen met de kittens natuurlijk. Eenmaal thuis las ik een paar hoofdstukken uit De budget bruid. ’s Avonds keek ik Sterren houden huis en Mijn zaak is de Beste.

Donderdag 2 augustus
Donderdag moest ik een ochtendje werken. ’s Middags kwam er gezellig visite langs. ’s Avonds keken mijn moeder en ik Temptation Island VIPS. Ook las ik nog een stuk in De Budgetbruid.

Vrijdag 3 augustus
Vrijdag moest ik weer een ochtendje werken. Hierna las ik nog even in De Budgetbruid. ’s Middags en ’s Avonds vond ik dat mijn kamer toe was aan verandering en zocht ik alles heel goed uit. ’s Avonds las ik De Budgetbruid uit.

Zaterdag 4 augustus
Zaterdag sliep ik lekker uit. Ook pakte ik Zac & Mia weer op. Verder werkte ik wat aan mijn blog. ’s Middags kocht ik dan eindelijk een laptop. Ik koos ervoor om deze gelijk op te halen in de winkel wat helaas wat anders verliep. In de eerste winkel was hij helaas uitverkocht en na 3 uur wachten en bellen met de klantenservice kreeg ik pas te horen dat ik de laptop in een ander filiaal kon ophalen. Helaas redde ik dat niet meer met de reistijd voordat de winkel zou sluiten. ’s Avonds keek ik twee afleveringen van Younger. Later op de avond ging ik naar mijn vriend en keken we twee afleveringen van The 100. Ook keek ik zelf nog een aflevering van Suits.

Zondag 5 augustus
Zondag ochtend keek ik naar een aflevering van Suits, ik ben nu helemaal bij met netflix. Ook keek ik een stukje van Orange Is The New Black, Ik weet alleen nog niet of ik dit verder wil kijken. De afgelopen seizoenen vond ik al per seizoen minder worden en vooral bedoeld om te shockeren. ’s Middags kwam ik erachter dat het derde seizoen van T@gged op videoland staat, hier keek ik twee afleveringen van. ’s Avonds werkte ik een paar uurtjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s