Dagboek van een juf ~ Week 32

Maandag 6 augustus
Maandag moest ik weer een dagje werken. Hierna was het dan eindelijk zover en ging ik mijn laptop ophalen. Ik heb een Asus VivoBook S14. ’s Middags kwam ik er achter dat seizoen 3 van t@gged alweer van videoland is afgehaald (waarom?!). Dus besloot ik om een aflevering van Nieuwe tijden te kijken. Ook keek ik Krijg de Kleren met Soy Kroon, Krijg de Kleren komt op het kanaal van Bobbie Bodt. ’s Avonds keek ik een film, The Girl on the Train. Ook keek ik nog een aflevering van Ranking the Stars.

Dinsdag 7 augustus
Dinsdag sliep ik lekker uit. ’s Ochtends keek ik nog een aflevering  van Ranking the Stars. Dinsdag was het een hele warme dag, dus ik bracht de dag door voor een ventilator met een boek, Zac & Mia. Een hele tijd geleden begon ik al aan dit boek, maar kwam er nauwelijks doorheen. Als het boek uit is, wil ik aan de serie (op videoland te zien) beginnen. Een paar uur later las ik Zac & Mia uit. ’s Avonds keek ik ook nog de serie, Zac & Mia. Hier komt binnenkort een blogpost over. Later op de avond keek ik nog Sterren houden huis en Mijn zaak is de beste.

Woensdag 8 augustus
Woensdag was het sinds een aantal weken weer iets koeler. Ik merkte aan mezelf dat ik wat meer energie had hierdoor. Woensdag kwam ook mijn laptop sleeve binnen. Ik las het eerste hoofdstuk van De Behandeling, het tweede deel uit de programma trilogie. Verder keek ik woensdag wat afleveringen van Marlon. Daarna keek ik een aflvering van Imposters, ik had namelijk al het eerste seizoen van Marlon bekeken. Omdat ik door Imposters ook heel snel heen ging (echt een aanrader), besloot ik halverwege nog een nieuwe serie te proberen. Ik keek een aflevering van Rise.

Donderdag 9 augustus
Donderdag moest ik weer een ochtendje werken. Hierna keek ik een stukje van de pilot van Rise. Ook keek ik samen met mijn moeder Temptation Island. Verder ontdekte ik het programma House of Talent. Hier keek ik drie afleveringen, dit komt elke werkdag op tv. ’s Avonds ging ik even naar mijn vriend, ook eventjes bij de kittens kijken natuurlijk. Later thuis keek ik nog een aflevering van Rise.

Vrijdag 10 augustus
Vrijdag werkte ik de hele dag in een ander filiaal samen met een collega. ’s Avonds keek ik een aflevering van The 100. Later op de avond ging ik naar mijn vriend. We keken de film Every day, deze vonden wij beide heel erg tegenvallen. Het is een heel leuk concept, maar dan in een andere uitvoering.

Zaterdag 11 augustus
Zaterdag sliep ik weer een keer uit. Hierna probeerde ik een nieuwe serie op netflix, Insatiable. Ik weet nog niet zo goed wat ik hier van vind. Verder besloot ik om de sims weer eens te gaan spelen. ’s Avonds had ik een verjaardag van een vriendinnetje. Ook zag ik daar een vriendin die voor een jaar in Berlijn gaat wonen en werken. Later op de avond speelde ik ook nog heel even de sims.

Zondag 12 augustus
Zondag sliep ik heerlijk uit. ’s Ochtends keek ik wat video’s op YouTube, onder andere van Aimee van der Pijl en Pamela Kroes. Ook probeerde ik de serie All night een aflevering en dit lijkt me wel een leuke serie om tussendoor een aflevering te kijken. ’s Avonds moest ik werken en hierna hadden we een afscheidsfeestje van een collega.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s