Dagboek van een juf ~ Week 33

Maandag 13 augustus
Maandag moest ik weer een dagje werken. ’s Middags kreeg ik minder leuk nieuws te horen, waar ik verder niet over ga uitweiden. Verder keek ik twee afleveringen van Nieuwe Tijden. ’s Avonds keek ik nog wat afleveringen van All Night.

Dinsdag 14 augustus
Dinsdags keek ik een stukje van sterren houden huis. ’s Ochtends ging ik naar m’n ene oma en ’s middags ging ik gelijk door naar mijn andere opa en oma. ’s Middags keek ik Sterren houden huis af. Ook keek ik House of Talent. Ik merk dat ik het nu al minder leuk begin te vinden. En begon ik in het boek; In mijn bloed van Milou van der Will. Dit boek wist vanaf het eerste moment echt mijn aandacht vast te houden. Het heeft vanaf het begin al een goede hoeveelheid spanning. Ik las ongeveer de helft van het boek.

Woensdag 15 augustus
Woensdag las ik nog een paar hoofdstukken van In mijn Bloed. Verder ging ik woensdag even lunchen met mijn moeder en naar een paar winkeltjes. Aan het eind van de middag was ik eventjes met een vriendin. Verder las ik nog wat in In mijn Bloed. ’s Avonds probeerde ik alvast wat outfits te maken voor mijn weekendje weg. Hierna las ik nog even verder in In mijn Bloed.

Donderdag 16 augustus
Donderdagochtend moest ik weer werken. Verder deed ik ’s middags wat huishoudelijke taken bij mijn vriend in huis. ’s Avonds keek ik met mijn moeder de laatste aflevering van Temptation Island VIPS. Hierna pakte ik mijn koffer alvast in. Later op de avond deed ik lekker een maskertje op en lakte ik mijn nagels terwijl ik twee afleveringen van Younger keek.

Vrijdag 17 augustus
Vrijdag moest ik nog een ochtendje werken. Hierna gingen mijn vriend en ik naar Eindhoven, hier blijven we het weekend. Nadat we aan waren gekomen, deden we eerst even een paar boodschapjes. Ook las ik nog een stukje in In mijn bloed. ’s Avonds aten we bij Five Guys en liepen we een rondje door de stad. Eenmaal weer in het hotel gingen in de jacuzzi en keken we Guardians of the Galaxy Volume 2. 

Zaterdag 18 augustus
Zaterdag sliepen we lekker uit. Hierna hebben we heerlijk ontbeten in het hotel. Overdag zijn we de stad in gegaan en hebben we geshopt. Aan het eind van de middag zijn we terug gegaan naar het hotel en hebben we even uitgerust. ’s Avonds heb ik eten gehaald bij Taco Bell. Hierna keken we Guardians of the Galaxy Volume 2 verder in de jacuzzi. Later op de avond pakten we onze koffers al weer in.

Zondag 19 augustus
Ook zondag sliepen we een beetje uit. Nadat we alles klaar hadden om te vertrekken, hebben we eerst lekker ontbeten. Hierna zijn we nog eventjes de stad in gegaan, naar de Bijenkorf en Dunkin Donuts. ’s Middags reden we weer terug naar huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s