Zac & Mia #Boek VS. Serie

Zac & Mia
Auteur: A.J. Betts
Uitgeverij: Blossom Books
Aantal Pagina’s 302

Zelf vond ik het boek lastig inkomen. Het duurde even voordat ik echt in het verhaal zat. Ik vond het verhaal echt pas leuk worden vanaf het moment dat de interactie was tussen Zac en Mia. Wat het verhaal voor mij ook echt leuk maakte was het gevecht tussen de hoofdpersonen.

Serie
Zac en Mia
Genre: Romantiek, Drama
Acteurs: Anne Winters, Kian Lawley, Tory Devon Smith
Regisseur: Jason Perlman
Taal: Engels
Aantal afleveringen: 6
te kijken via Videoland

De serie was voor mij een stuk pakkender. Ook omdat ik toen natuurlijk al het verhaal wist. De afleveringen duren maar 20 minuten, wat ik erg prettig vind om het dan sneller tussendoor te kunnen bekijken. De serie heeft eigenlijk 12 afleveringen, maar op videoland zijn er maar 6 te bekijken. Persoonlijk vond ik niet dat je iets mist uit het verhaal.

Ik vond de serie erg leuk, ook omdat ik het verhaal van het boek al kon. Mijn tip is dus eerst het boek te lezen en daarna de serie te kijken.

Kijken jullie altijd eerst de film/ serie of lezen jullie eerst het boek?

2 gedachten over “Zac & Mia #Boek VS. Serie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s