Dagboek van een juf ~ Week 35

Maandag 27 augustus
Maandag kon ik sinds een lange tijd weer uitslapen, want ik werk niet meer op maandag. Dit is omdat ik voortaan op maandag naar school ga. ’s Ochtends keek ik een aflevering van Marlon en Imposters terwijl ik mijn nagels lakte. Ook las ik een stukje in De Cirkel. ’s Middags ging ik dus voor eerst naar school. Hier zag ik mijn klas en kreeg ik wat extra informatie. Eenmaal weer thuis deed ik wat boodschappen. ’s Avonds ging ik naar mijn vriend en keek ik wat YouTube video’s terwijl hij aan het gamen was.

Woensdag 29 augustus
Woensdag moest ik weer een ochtendje werken. Hierna keek ik een aflevering van Linda’s Zomerweek. ’s Middags ging ik met een vriendin naar verschillende woonwinkels. ’s Avonds kookten en aten wij samen. Na het eten keken wij House of Talent. Hierna keken we oude foto’s en video’s, wij zaten namelijk samen op de middelbare school en het eerste jaar is voor ons alweer 8 jaar geleden.

Donderdag 30 augustus
Donderdag moest ik weer een dagje werken. Hierna kocht ik nog wat schoolspullen.  Aan het eind van de middag keek ik wat YouTube video’s en keek ik met mijn moeder mee naar Linda’s Zomerweek. ’s Avonds keek ik wat vlogs terug en zocht ik al mijn schoenen en een gedeelte kleding uit. Aan het einde van de avond keek ik weer Linda’s Zomerweek.

Vrijdag 31 augustus
Vrijdag moest ik weer een ochtendje werken. Tijdens het klaarmaken luister ik ’s ochtends vaak naar verschillende podcast. Hier zal waarschijnlijk deze maand een blogpost over komen met enkele aanraders. Toen ik weer thuis kwam, keek ik aflevering 4 verder van Linda’s Zomerweek. Hierna deed ik enkele huishoudelijke taken. ’s Avonds begon ik aan school. Later keek ik de laatste aflevering van Linda’s Zomerweek.  Daarna Ging ik naar mijn vriend, die had middagdienst. Hij heeft nog een film gekeken, maar ik was te moe en viel al na een half uur in slaap.

Zaterdag 1 september
Zaterdag sliep ik uit. ’s Ochtends keek ik wat YouTube video’s en een aflevering van Nieuwe Tijden. ’s Avonds keken we Zookeeper. Hierna keken we nog wat televisie en er kwamen nog wat vrienden langs. Later op de avond, begin van de nacht keek ik nog 3 afleveringen van Nieuwe Tijden.

Zondag 2 september
Zondag ochtend keek ik de allerlaatste aflevering van Nieuwe Tijden. Hierna keek ik de eerste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. ’s Middags deed mijn vriend een poging om mij te leren gamen, wat niet een enorm succes was. Toen ik thuis kwam maakte ik bananenbrood. Ook moest ik nog een paar uurtjes werken. ’s Avonds keek ik Dance, Dance, Dance en Familie Kruys.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s