Wrap up ~ Augustus 2018

In Augustus las ik drie boeken. Ik hield een aantal keer een read-a-thon en hierin las ik dan ook twee boeken uit. Tijdens mijn vakantie lukte het al niet heel erg om veel te lezen, ik ben dus erg benieuwd hoe dat gaat worden nu ik weer aan het studeren ben.

De budgetbruid van Anna Bell
Ik vond dit boek echt een aanrader. Het is een feelgood boek. Je hoeft er niet enorm erg bij na te denken, maar leeft zeker wel mee met de toekomstige budgetbruid. Ik gaf dit boek 4 sterren.
Je kunt de budgetbruid hier kopen.

Zac & Mia van A.J. Betts
Bij Zac & Mia duurde het even voordat ik echt in het verhaal kwam. Dit had je ook in mijn blogpost over het boek en de serie kunnen lezen. Nadat ik eenmaal in het verhaal zat, las het ontzettend snel weg. Ik vond dit een erg leuk maar ook mooi boek. Ik gaf dit boek 4 sterren.
Je kunt Zac & Mia hier kopen.

In mijn bloed van Milou van der Will
Hier komt binnenkort een blogpost over online. Wat ik wel alvast kan zeggen dat ik enorm enthousiast ben over het boek en de schrijfstijl van Milou van der Will. Zij weet de spanning enorm goed op te bouwen en vast te houden.
Je kunt In mijn bloed hier kopen.

Currently Reading; 
Op dit moment ben ik De Cirkel van Dave Eggers aan het lezen.

Welk boek heb jij afgelopen maand gelezen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s