Haul ~ Augustus

In augustus kocht ik maar twee boeken, buiten mijn studieboeken natuurlijk.

Carve the Mark – Veronica Roth
Cyra’s gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen. Haar broer Ryzek heerst als een tiran over hun planeet Shotet. Ryzek misbruikt Cyra’s gave om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is veel meer dan een wapen in handen van haar broer; ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt. 
Wanneer Akos uit het naburige rijk Thuve als gevangene in Cyra’s wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbepalende keuze maken. 

Ik was al een tijdje erg benieuwd naar dit boek. Het lijkt me een heel spannend verhaal. Je kunt het boek hier kopen.

Deadline – Rachel Ward
Jem kijkt dagelijks de dood in de ogen. Letterlijk: als ze iemand aankijkt, weet ze wanneer die persoon doodgaat. Vrienden maakt ze om die reden niet. Totdat ze Spider ontmoet: een einzelgänger, net als zij. Ze weet dat hij niet lang meer te leven heeft, maar toch gaat Jem met hem mee naar het reuzenrad The London Eye. Als ze in de rij staan ziet Jem dat alle mensen om haar heen dezelfde sterfdatum hebben. De datum van vandaag… Snel rennen ze weg. Seconden later vindt een terroristische aanslag plaats. Algauw zijn Jem en Spider de meest gezochte criminelen van het land. Hun vlucht mondt uit in een bloedstollende trip door Groot-Brittanïe, waarin ze steeds wanhopiger proberen uit handen van de politie te blijven. Hoe kunnen ze hun onschuld bewijzen? En kan Jem de naderende dood van Spider voorkomen?

Nadat ik de achterflap had gelezen, was ik meteen erg nieuwsgierig geworden. Ik heb nog nooit een boek van Rachel Ward gelezen.
Je kunt het boek hier kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s