Dagboek van een Juf ~ Week 36

Maandag 3 september
Maandag was het dan zo ver na 1,5 jaar ging ik weer naar school. Het was gelijk een hele lange dag met veel informatie. Ik was pas weer ’s avonds laat alweer thuis. Dus deed ik verder niet veel bijzonders meer.

Dinsdag 4 september
Dinsdag ging ik met school op excursie. We werden deze dag een beetje bekend gemaakt hoe de pabo omgaat met de wereldoriëntatie vakken. Aan het begin van de avond was ik thuis. Ik keek de eerste twee afleveringen van Holland Next Top Model.

Woensdag 5 september
Woensdag moest ik weer een ochtendje werken. Hierna maakte ik een planning voor de komende week. Verder startten afgelopen week natuurlijk veel nieuwe programma’s. Zo keek ik onder andere Een Klas Vol Ouders, Ontvoerd en Voor de Rechter terug.  Verder deed ik nog wat schoolwerk en werkte ik aan mijn blog.

Donderdag 6 september
Donderdag moest ik ook een ochtendje werken. Hierna deed ik wat schoolwerk. Ook las ik een stukje uit De Cirkel van Dave Eggers. Ook keek ik een aflevering van Marlon. ’s Avonds at ik bij mijn vriend.

Vrijdag 7 september
Vrijdag moest ik wederom een ochtendje werken. Hierna keek ik Expeditie Robinson, Eilandpraat en House of Talent. Daarna werkte ik aan school en keek ik ondertussen Goede Tijden, Slechte Tijden. ’s Avonds las ik in De Cirkel.

Zaterdag 8 september
Zaterdagochtend kon ik eindelijk uitslapen. Helaas verliep dit niet helemaal volgens plan, dus besloot ik serie te gaan kijken. Ik keek een aflevering van Imposters, Marlon en House of Talent. ’s Middags werkte ik even aan school. ’s Avonds was ik bij mijn vriend.

Zondag 9 september

Zondag sliep ik lekker uit. Ook keek ik ’s ochtends wat video’s op YouTube. ’s Middags ging ik naar mijn oma, want zij was jarig. ’s Avonds heb ik een paar uurtjes gewerkt. Verder keek ik een stukje van beauty and the beast, de serie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s