Dagboek van een Juf ~ Week 44

Zo daar ben ik weer terug van weg geweest. Ik besloot aan het begin van het schooljaar om even afstand te nemen van mijn blog. Dit deed ik om mijn draai weer in het leren en het schoolleven terug te vinden. Ik heb natuurlijk geen normaal studentenleven op dit moment, want ik ga slechts één dag per week naar school. Ook loop ik maar één dag per week stage. Voor de overige drie dagen ben ik druk aan het naar werk in het onderwijs. Mijn dagboekjes zullen niet meer starten op maandag, maar zullen voortaan starten op zaterdag. Op de zaterdagen zullen ze ook online komen.

Zaterdag 27 oktober
Het is alweer het laatste weekend uit de vakantie, die veel te snel voorbij ging. Ik was samen met mijn vriend een paar daagjes weg en dit weekend moet ik dus weer hard werken aan school. Vandaag besloot ik nog wel even rustig aan te doen in de ochtend. Ik keek een aflevering van La casa de Papel. Hierna bereidde ik een toets voor, voor aankomende maandag. Verder deed ik wat voorbereidingen voor de nieuwe lessen. Tussendoor had ik even een korte pauze en keek ik een aflevering van The good Place. Ook werkte ik heel even aan mijn blog. Hierna bereidde ik mijn eerste muziekles voor. Ik zat weer vol ideeën voor mijn blog, dus maakte ik alvast een planning voor de komende maand en schreef ik zelfs al een aantal blogpost. Tijdens het koken, keek ik de laatste twee afleveringen van House of Talent. Hierna keek ik een aflevering van De Roelvinkjes: Effe Geen Cent te Makken. ’s Avonds werkte ik nog even aan school. Hierna ging ik naar mijn vriend en keken we de film, Hotel Artemis. Het was een leuke film maar ik zou hem niet perse aanraden. Later op de avond las ik nog even in Onbreekbaar, Onbegrensde liefde van Lisette Jonkman.

Zondag 28 oktober
Zondag sliep ik lekker uit. Las ik nog wat in Onbreekbaar. Hierna werkte ik nog even aan school en ondertussen luisterde ik naar de podcast van Ruud de Wild. ’s Avonds keek ik de releaseshow van House of Talent. Ook leerde ik nog wat voor school, want de vakantie is toch echt weer voorbij. Later op de avond keek ik naar La Casa de Papel. 

Maandag 29 oktober
Maandag had ik een hele lange dag school. Voordat ik naar school ging keek ik naar Holland Next Top Model. ’s Avonds was ik pas om half elf weer terug. Hierna keek ik nog even naar Goede tijden, Slechte tijden. 

Dinsdag 30 oktober
Dinsdag had ik een dag stage. ’s Ochtends tijdens het klaarmaken keek ik Goede tijden, Slechte tijden. Na dat ik terug kwam van stage, werkte ik aan mijn blog. Ook keek ik naar Het Rotterdam Project. Weer enorm indrukwekkend. ’s Avonds had ik nog een sollicitatiegesprek. Hierna werd ik helaas ziek, door alle spanningen van de afgelopen weken.

Woensdag 31 oktober
Woensdag had ik helaas nog steeds last van mijn maag. Ik keek wat aflveringen van Waar is de Mol? Van dit seizoen maar ook van het laatste seizoen. ’s Middags werkte ik nog wat aan mijn blog.  Verder keek ik nog een aflevering van Goede tijden, Slechte tijden. ’s Avonds las ik mijn boek uit, Onbreekbaar Deel 2.

Donderdag 1 november
Donderdag moest ik weer een dagje werken. Na het werken deed ik niet zo veel meer. Wel keek ik een aflevering van Het perfecte plaatje. Natuurlijk keek ik ook naar Expeditie Robinson. 

Vrijdag 2 november
Vrijdag kon ik lekker uitslapen en hier maakte ik dan ook zeker gebruik van, omdat ik me nog steeds niet helemaal top voelde. Als eerste keek ik Eilandpraat terug. Hierna keek ik nog een aflevering van Goede tijden, Slechte tijden. Daarna was het wel echt tijd om wat huishoudelijke taken te gaan doen. Aan het eind van de middag bereidde ik een drama les voor. Hierna keek twee afleveringen van House of Talent. Tijdens het koken, keek ik naar Jouw vrouw, Mijn vrouw. s Avonds bereidde ik mijn lessen voor

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s