Dagboek van een juf ~ Week 45

Zaterdag 3 november
Zaterdag heb ik een weer een dagje heerlijk uitgeslapen. Overdag keek ik een paar afleveringen van La Casa de Papel. Ook maakte ik ’s middags brookies, een mix van brownies en cookies. ’s Avonds gingen mijn vriend en ik even langs bij mij opa en oma. Later op de avond keken we twee afleveringen van Misfits. 

Zondag 4 november
Zondag ging ik samen met mijn moeder even naar Zuidplein om te winkelen. Ook gingen we even een oud-collega verrassen op zijn verjaardag met een stukje taart. ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken. Ook deed ik weer eens gel nagels bij mezelf zetten, terwijl ik naar Mannenharten 2 keek.

Maandag 5 november
Maandag had ik weer een lange dag school. Nadat ik thuis was heb ik nog gekookt. Hierna bereidde ik nog een les voor, voor mijn stage. Hierna keek ik nog een aflevering van Goede tijden, Slechte tijden. 

Dinsdag 6 november
Dinsdag had ik een weer een dagje stage. We hadden ’s ochtends het nationaal schoolontbijt. ’s Middags had ik een gesprek met de directeur, vanaf januari heb ik een baan als onderwijsassistent. ’s Avonds ging ik samen met mijn moeder naar Racoon.

Woensdag 7 november en donderdag 8 november
Woensdag en donderdag bestonden beide uit werken.

Vrijdag 9 november
Vrijdag stond ik vroeg op om aan school te werken. Tussendoor keek ik de serie Zie mij graag. ’s Avonds ging ik met vrienden gezellig wat drinken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s