Dagboek van een Juf ~ Week 49

Zaterdag 1 december
Zaterdag kon ik weer heerlijk uitslapen. ’s Ochtends keek ik naar House of Talent. Hierna werkte ik aan school, ondertussen keek ik naar The Voice of Holland. ’s Avonds maakte ik het laatste onderdeel van mijn surprise af, hierna hoeft er enkel nog maar geverfd te worden. Ook keek ik Praat Nederlands Met Me. Ook deed ik ’s avonds een nieuwe set gelnagels zetten. Ondertussen luisterde ik naar #LaatsteVlog. 

Zondag 2 december 
Zondag ging ik even naar de stad om wat cadeautjes te kopen. ’s Middags verfde ik mijn surprise en werkte ik nog wat aan school. ’s Avonds werkte ik een paar uurtjes. 

Maandag 3 december 
Maandagochtend bereidde ik nog een les voor, deze les had ik ’s middags. Aan het eind van de ochtend ging ik naar school. Hier had ik les tot later op de avond. 

Dinsdag 4 december
Dinsdag had ik weer een dagje stage. Ik gaf op mijn stage twee lesjes. Aan het eind van de middag maakte ik de laatste onderdelen van mijn surprise af. Tijdens het eten keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Ook heb ik sinds een paar dagen een voor mij nieuwe YouTube kanaal ontdekt, namelijk Pstoyreviews. Ook keek ik nog een klein stukje van Het Rotterdam Project.

Woensdag 5 december
Woensdag vierde ik Sinterklaas op mijn stage. ’s Middags had ik een vergadering en ’s avonds was ik bij mijn vriend.

Vrijdag 7 december
Vrijdagochtend keek ik wat YouTube video’s. Hierna begon ik aan mijn schoolwerk. ’s Avonds keek ik de laatste aflevering van Kroongetuige. Ook keek ik twee afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden.  Later op de avond kwam mijn vriend uit zijn werk en keken we samen de film, The Lucky One

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s