Dagboek van een Juf ~ Week 50

Zaterdag 8 december
Zaterdag sliep ik heerlijk uit. Tijdens het opruimen en ontbijt maken luisterde ik naar Daar heb je vrienden voor. ’s Middags begonnen mijn vriend en ik aan Sinner. Ook keek ik nog een paar afleveringen van La Casa de Papel.

Zondag 9 december
Zondag keek ik wat afleveringen van Dynasty. Ook keek ik Oh, wat een jaar en Praat Nederlands met me. Ik las een stukje uit De verdwenen hoofdredacteur en Taal voor de leuk. Aan het eind van de middag keek ik Flikken Maastricht terug. Ik ben echt een fan van deze serie. ’s Avonds keek ik The Voice terug terwijl ik las. 

Maandag 10 december
Maandag had ik weer een dagje school. Ik begon de dag met een deeltoets. Hierna werd ik helaas ziek. Toch ben ik gebleven voor de lessen. Rond elf uur ’s avonds was ik thuis. Hierna keek ik naar Goede Tijden, Slechte tijden.

Dinsdag 11 december 
Dinsdag was ik dus een dagje thuis. Ik luisterde naar Vrienden voor het leven.
Verder keek ik naar het Het Rotterdam Project en Goede tijden, Slechte tijden. Hierna maakte ik een planning, voor wat ik voor en tijdens de vakantie moet doen aan school. Daarna keek ik een paar afleveringen van Dynasty. Ook keek ik nog een aflevering van Great News, het tweede seizoen. ’s Avonds keek ik naar de film Christmas Wedding Planner. De eerste kerstfilm van dit jaar en ik vond hem echt heel erg leuk en schattig. 

Woensdag 12 december 
Woensdag was ik helaas nog steeds ziek. Ik luisterde Daar heb je vrienden voor uit. Daarna begon ik aan Shopaholic Naar de sterren. ’s Middags werkte ik aan school. Aan het begin van de avond ging ik een stuk lopen, om de kerstkaarten rond te brengen. Toen ik terug kwam moest ik natuurlijk even opwarmen, dus ging ik met een dekentje, kaarsjes en een kopje thee lekker op de bank serie kijken. Eerst keek ik Goede tijden, Slechte tijden daarna keek ik nog een paar afleveringen van T@gged, Seizoen 3. Ik keek het hele derde seizoen nog voordat ik ging slapen. 

Donderdag 13 december 
Donderdag sliep ik uit, want ik sliep erg laat doordat ik het seizoen 3 af wilde kijken. Donderdag was mijn vriendje jarig. Hij werd 21. Overdag werkte ik wat aan school, keek Goede tijden, Slechte tijden. Ook luisterde ik het boek Shopaholic naar de Sterren. ’s Avonds gingen wij uiteten bij Proeflokaal Brechtje. Erg lekker en leuk geprijsd. Nadat we weer thuis waren, keken we nog twee afleveringen van The sinner.

Vrijdag 14 december
Vrijdag was ik helaas al erg vroeg wakker. Ik keek in de ochtend al naar Expeditie Robinson, Eilandpraat en House of Talent. Hierna werkte ik wat aan school. Nadat mijn vriend ook klaar was keken we de laatste aflevering, van seizoen 1, van The Sinner. Hierna aten we wat en keken we ook alvast de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen. ’s Middags bleef ik nog heel even bij mijn schoonmoeder, want zij heeft een surpriseparty georganiseerd voor mijn vriend, morgen. Toen ik thuiskwam deed ik wat huishoudelijke klusjes en luisterde weer naar Shopaholic naar de Sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s