Dagboek van een juf ~ Week 51

Zaterdag 15 december
Zaterdag organiseerde mijn schoonmoeder een surprise party voor mijn vriend. Ik was dus al druk bezig met de laatste voorbereidingen. Verder werkte ik natuurlijk ook aan school. ’s Middags ging ik heel even op het dorp naar de winkels. ’s Avonds ging ik eerst nog langs een vriendinnetje. Hierna ging ik richting mijn schoonouders. En daar was dan het feestje.

Zondag 16 december
Zondag was ik al vroeg wakker. Aan het eind van de ochtend ging ik naar huis om verder te werken aan school. Eerst keek ik nog een aflevering van Fuller House. Tijdens het werken aan school luisterde ik naar The Voice of Holland. ’s Middags ging ik naar de verjaardag van mijn schoonzus. Hier aten we ook. Nadat ik ’s avonds weer thuis kwam, leerde ik nog wat.

Maandag 17 december
Maandag was mijn laatste schooldag voor de vakantie. Ik werkte hier hard aan een deadline voor aankomende vrijdag. Onderweg luisterde ik naar Shopaholic naar de Sterren.

Dinsdag 18 december
Dinsdag had ik weer een stagedag. Ik gaf één les en deed een onderzoek. ’s Avonds maakte ik Roti, wat ik zeker een aanrader vond. Ik keek ’s Avonds naar Het Rotterdam Project, de laatste aflevering alweer. Ook keek ik nog een aflevering van Goede tijden, Slechte tijden.

Woensdag 19 december
Woensdag moest ik een paar uurtjes werken. Hierna werkte ik weer verder aan de opdracht voor de deadline. Ook maakte ik alvast een plan voor mijn blog, in 2019. ’s Avonds leverde ik mijn opdrachten in. En dit betekent dat ik vakantie heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s