Dagboek van een Juf ~ 1

Zaterdag 29 december
Zaterdag werd ik wakker in een vreemd huis. Ik sliep dit weekend namelijk bij mijn zwager en schoonzus om op de katjes te passen. Zij waren naar Berlijn toe. ’s Ochtends sliep ik lekker uit. Hierna was het tijd om de katjes eten te geven. ’s Middags begon ik maar eens aan school. en ’s avonds keek ik wat video’s van verschillende booktubers. Hierna las ik nog wat in Helemaal het Einde van Lisette Jonkman.

Zondag 30 december
Over precies een maand ben ik jarig en wordt ik 21. ’s Ochtends keek ik weer wat video’s op YouTube. Hierna was het tijd om even schoon te maken en vertrokken mijn vriend en ik weer naar huis. Eenmaal thuis las ik verder in Helemaal het Einde. Aan het begin van de avond maakte ik een kleine TBR voor 2019, hierbij werd ik geïnspireerd door een groep op Goodreads, Books Ever After.

Maandag 31 december
Alweer de laatste dag van 2018. Ik sliep lekker uit. Daarna keek ik Flikken Maastricht terug, terwijl ik op een pakketje wachtten. In dit pakketje zat helaas een verkeerde agenda. Maar ik kreeg ook een nieuwe planner, een bureaublok en deze bevalt wel erg goed. ’s Middags ging ik even met een vriendin boodschappen doen. Daarna werkte ik nog even door aan blog. ’s Avonds vierden ik oud & nieuw met vrienden.

Dinsdag 1 januari
Dinsdag sliep ik heerlijk uit. Op 1 januari komen er altijd veel nieuwe seizoenen online op Netflix. Zo keek ik als eerste een aflevering van How to get away with Murder. Verder keek ik heel de middag wat YouTube video’s. ’s Avonds las ik verder in Helemaal het Einde. Deze las ik ’s nachts uit. Binnenkort komt hier een recensie van online. Ook keek ik nog wat afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden.

Woensdag 2 januari
Woensdag moest ik een ochtendje werken. ’s Middags verwachtte ik een pakketje, maar deze liet helaas iets langer op zich wachten. ’s Middags keek ik wat afleveringen van Alexa & Katie. ’s Avonds begon ik in Escape Room van Maren Stoffels. Ik ga in 2019 proberen iedere dag minstens een half uur te lezen. Voordat ik ging slapen, keek ik nog een stukje van Fout&Nieuw.

Donderdag 3 januari
Donderdag kon ik uitslapen. Toen ik wakker werd, las ik wat in Escape Room. Tijdens het opruimen keek ik naar mukbangs van Beautygloss. Hierna werkte ik wat aan school. Hierna keek ik een aflevering van Goede tijden, Slechte tijden. ’s Avonds las ik nog wat in Escape room. Ik moet echt mijn best doen om niet alles in één keer te lezen. Ook ben ik opnieuw begonnen aan Nieuwe Tijden.

Vrijdag 4 januari
Vrijdag keek ik ’s ochtends naar Nieuwe Tijden tijdens mijn planning maken voor vandaag. Daarna was het tijd om echt aan school te beginnen. ’s Middags ging ik heel even naar het dorp om wat boodschapjes te doen. Hierna ben ik weer verder gegaan met school. Hierna nam ik nog even een korte pauze om Escape room uit te lezen. Daarna ging voor het eerst een poke bowl maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s