Recensie ~ Escape Room

Titel: Escape Room
Auteur: Maren Stoffels
Genre: Young Adult, thriller
Paperback, 178 pagina’s
Gepubliceerd op: Oktober 2017
Uitgeverij: Leopold
ISBN13 9789025873974

Escape room gaat over vier vrienden. Zij besluiten naar een escape room te gaan. Nu is het alleen de vraag of de mensen achter de escape room zitten de vrienden er nog wel uit laten. Tijdens het verhaal kom je achter verschillende geheimen van de vrienden. En zullen ze nog wel vrienden blijven als ze uit de escape room komen? Of zullen ze hier nooit uit komen?

Mijn favoriete karakter was Mint. Zij is eigenlijk een heel onzichtbaar meisje, maar dat zegt natuurlijk niks. Mint heeft alles door en voelt heel veel van anderen. Met twee van de karakters kon ik ook echt tijdens het lezen een band opbouwen. Met de andere karakters had ik hier wat meer moeite mee door hun acties in het boek.

Het plot van het boek vond ik ontzettend leuk en spannend. Ook de schrijfstijl van Maren Stoffels vind ik heel prettig weglezen. Ik moest mezelf echt tegen houden om het boek niet in één ruk uit te lezen. Wat ik ook heel goed aan de boeken van Maren Stoffels vindt, is dat er altijd actuele thema in het boek verwerkt zitten. Zo ook in dit boek.

Ik zou dit boek absoluut aanraden. Dit is echt een leuke young adult thriller. Het is geen heel dik boek, dus als je niet veel tijd hebt of niet zo van lezen houdt kun je dit ook prima lezen. Ik ben er zelfs van overtuigd dat je dan het boek ook niet meer weg wil leggen.

Ik heb dit boek vier sterren gegeven.

Je kunt Escape room hier kopen.

Een gedachte over “Recensie ~ Escape Room

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s