Recensie ~ Helemaal het Einde

Titel: Helemaal het Einde
Auteur: Lisette Jonkman
Genre: Feelgood roman
Paperback, 480 pagina’s
Gepubliceerd op: juni 2017
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN13: 9789024578252

Helemaal het einde gaat over popzangeres Roxy. Zij keert terug naar haar familie op het platteland. Roxy stort in als haar beste vriendin overlijdt. Hierdoor keert zij niet geheel vrijwillig terug naar het platteland. Hier is ze al een aantal jaar niet geweest. Iedereen is verder gegaan zonder Roxy in die 10 jaar tijd, Roxy moet dus opnieuw haar plek ontdekken tussen de koeien.

Ik vond de verschillende personages ontzettend leuk in dit boek. Je start in het leven van popzangeres Roxy. Zij reist heel de wereld over tijdens haar tour. Hier staat haar beste vriend en vriendin, bandleden, manager en haar vriend centraal. Als Roxy eenmaal in Nederland is maak je kennis met haar ouders, zussen en haar jeugdvrienden. Haar ouders wonen op een boerderij en houden koeien. Twee uiterste werelden dus en Roxy moet haar weg weer gaan vinden op het boerenland.

Langzamerhand ga je van roxy houden, ondanks alles wat ze doet. Er zijn ook verschillende dagboek scenes, waarbij je ook Roxy jeugdvriend, Arno beter leert kennen.

Ik vind de schrijfstijl van Lisette Jonkman echt ontzettend fijn. Het is een vrij dik boek met 480 pagina’s, maar toch vloog ik er door heen. Ik zou dit boek dan ook zeker aanraden. Het is een heerlijke feelgood. Ik beoordeelde het boek met 4 sterren.

Een gedachte over “Recensie ~ Helemaal het Einde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s