Dagboek van een Juf ~ 2

Zaterdag 5 januari
Zaterdag sliep ik iets te lang uit naar mijn zin. Hierna begon ik gelijk aan school. ’s Avonds keek ik de film Escape Room. Mn vriend en ik vonden dit allebei een hele vage film. Later op de avond las ik nog wat in Ravenjongens van Maggie Stiefvater.

Zondag 6 januari
Zondag hoefde ik niks meer aan school te doen dus besloot ik ’s ochtends al verder te lezen in Ravenjongens. Hierna keek ik Wie is de Mol terug. ’s Middags ging ik eventjes gezellig langs bij een vriendin, die ik veel te weinig zie. Helaas woont ze niet meer zo dichtbij. Toen ik terug kwam had ik nog twee uurtjes voordat ik moest gaan werken. Hierin werkte ik eventjes aan mijn blog. Verder las ik nog een stukje in Ravenjongens. ’s Avonds moest ik twee uurtjes werken. Hierna ruimde ik nog wat op, zodat ik helemaal klaar was voor de normale werkweken. Tijdens het opruimen keek ik naar Moltalk. Ook keek ik nog wat afleveringen van Nieuwe Tijden. Later op de avond keek ik een aflevering van Flikken Maastricht terug en de eerste aflevering van Judas.

Maandag 7 januari
Maandag was het weer tijd voor school. Onderweg luisterde ik naar een podcast van TrustNobody. ’s Avonds keek ik naar Krijg de Kleren van Bobbie Bodt en De Kluis van Stuktv. Later op de avond las ik nog even in Ravenjongens.

Dinsdag 8 januari
Dinsdag had ik een dag stage. Toen ik thuis kwam, keek ik een aflevering van Judas. Hierna moest ik een avondje werken.

Woensdag 9 januari
Woensdag had ik een vrije dag. Ik begon ’s ochtends met werken aan school. Verder keek ik wat afleveringen van Nieuwe Tijden. ’s Middags na mijn schoolwerk begon ik ook aan een nieuwe diamand painting. Dit deed ik terwijl ik een paar afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden terug keek. ’s Avonds moest ik weer een paar uurtjes werken. Hierna keek ik nog een aflevering van Zac & Mia.

Donderdag 10 januari
Donderdag was mijn eerste werkdag op mijn nieuwe werk. Hier zal ik op donderdag en vrijdag gaan werken. Na mijn werk ging ik naar mijn vriend toe. ’s Avonds las ik nog een stukje in Ravenjongens.

Vrijdag 11 januari
Vrijdag heb ik weer een dagje gewerkt. Toen ik thuis kwam was ik ontzettend moe en heb ik heel even geslapen. Dit had ik ook altijd na een nieuwe stage. Hierna keek ik een aflevering van Goede tijden, Slechte tijden, Weet ik Veel en Judas. 
Later op de avond las ik nog wat in Ravenjongens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s