Dagboek van een Juf ~ 3

Zaterdag 12 januari
’s Ochtends las ik wat in Ravenjongens. Hierna was het tijd om aan school te werken. Aan het eind van de middag keek ik de laatste twee afleveringen van Judas, terwijl ik verder ging met mijn diamand painting. Hierna keek ik naar The Voice of Holland. Aan het begin van de avond werkte ik nog verder aan school. Hierna keek ik naar Wie is de Mol en Moltalk. Als laatste keek ik nog wat afleveringen van Iedereen is gek op Jack. Ook las ik nog wat van gelezen in Ravenjongens.

Zondag 13 januari
Zondagochtend las ik wat in Ravenjongens. Verder werkte ik aan school. ’s Avonds werkte ik een paar uurtjes. Daarna werkte ik nog even aan school. Later op de avond las ik Ravenjongens uit.

Maandag 14 januari 
Maandag begon ik wat later op school. ’s Ochtends keek ik naar Flikken Maastricht. ’s Middags en aan het begin van de avond was ik op school. ’s Avonds bereidde ik nog een activiteit voor, voor mijn stage. Voordat ik ging slapen las ik nog een hoofdstuk uit Vervloekingen van Laure Eve.

Dinsdag 15 januari
Dinsdag had ik een stagedag. Na mijn stage keek ik naar een aflevering van Aaf ook keek ik Weet ik veel? ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken. Hierna heb ik heel even aan mijn diamond painting gewerkt. Later op de avond begonnen mijn vriend en ik aan de film Ready Player One.

Woensdag 16 januari 
’s Ochtends keken wij de film af. Hierna ging ik naar huis om aan school te werken, althans dat was het plan. Ik keek eerst de aflevering van Goede tijden, Slechte tijden. Na het eten begon ik dan echt eindelijk aan school. ’s Avonds keek ik naar Wie ben ik? Ook las ik nog wat uit Vervloekingen.

Donderdag 17 januari
Donderdag heb ik een dag gewerkt. Tijdens het klaar maken, keek ik in de ochtend Goede tijden, Slechte tijden. Nadat ik terug kwam van werken keek ik een paar afleveringen van Costa!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s