Dagboek van een Juf ~ 4

Zaterdag 19 januari
Zaterdag was het tijd om aan school te werken. Dit deed ik dan ook een groot deel van de dag. ’s Avonds keek ik Wie is de Mol en Moltalk. Ook keek ik Flikken Maastricht terug. Tijdens het kijken hiervan maakte ik mijn diamond painting af.

Zondag 20 januari
Zondag begon ik de dag met lezen in Vervloekingen. ’s Middags ging ik even naar Zuidplein. Hier kocht ik dingen voor mijn verjaardag. Ook kocht ik een scrapbook en hierbij ook nieuwe papierblokken. Aan het eind van de middag las ik nog wat in Vervloekingen. Aan het begin van de avond moest ik werken. Hierna keek ik twee afleveringen van Zac & Mia, dat was het einde van seizoen 2. Ook keek ik twee afleveringen van The Good Place, nu ben ik weer helemaal bij. Daarna keek ik een aflevering van Dynasty, ook hier ben ik nu weer bij. Het was al lang geleden dat ik een avond lekker serie heb gekeken.

Maandag 21 januari
Maandag was ik helaas ziek. Ik bereidde nog wel mijn lessen voor, voor dinsdag en mijn eindgesprek. Verder keek ik een paar afleveringen van How to get away with Murder. Ook begon ik in Hof van Doorns en Rozen.

Dinsdag 22 januari
Dinsdag had ik weer een dagje stage. Mijn eindgesprek ging helaas niet door, door de sneeuw. Na mijn stage las ik wat in Hof van Doorns en Rozen. ’s Avonds moest ik nog een avondje werken.

Woensdag 23 januari
Woensdag had ik een dagje vrij. Helaas voelde ik mezelf nog steeds niet lekker. Wel werkte ik aan school. Ondertussen keek ik The Voice, Goede tijden Slechte tijden en De Slechte chauffeur van Nederland. ’s Avonds kwam de kapper en ging er 15 cm van mijn haar af. Verder las ik nog wat ik Vervloekingen. Ook keek ik nog Moorddossier Holleeder.

Donderdag 24 januari
Donderdag moest ik weer een dagje werken. Na mijn werk, had ik een afspraak met mijn nieuwe stage begeleider. Daarna ging ik naar mijn vriend en naar huis. Thuis keken we nog even voor een vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s