Dagboek van een Juf ~ 5

Zaterdag 26 januari
Zaterdag vierde ik mijn verjaardag. Ik ben pas later deze week jarig, maar ik vierde het al van te voren. ’s Ochtends werkte ik nog even aan school. Overdag vierde ik mijn verjaardag met familie. ’s Avonds vierde ik mijn verjaardag met vrienden.

Zondag 27 januari
Zondag sliep ik heerlijk uit. ’s Middags werkte ik nog even aan school. Aan het begin van de avond werkte ik een paar uurtjes. Na mijn werk leerde ik nog even voor een toets.

Maandag 28 januari
Maandag ging ik alleen naar school voor een toets. Na deze toets ging ik nog even de stad in. In de stad kocht ik een Nintendo Switch met Splatoon en Mario Party. ’s Avonds bereidde ik mijn les nog voor en mijn eindgesprek.

Dinsdag 29 januari
Dinsdag had ik weer een dagje stage. Ik had dinsdag ook mijn eindgesprek op stage. Toen ik uit stage kwam keek ik een stukje van How to get away with Murder. ’s Avonds werkte ik een paar uurtjes. Na mijn werk werkte ik ook nog aan school.

Woensdag 30 januari
Woensdag was ik jarig, Ik ben 21 geworden. ’s Ochtends moest ik helaas gewoon aan school werken. ’s Middags ging ik heel even op visite bij mijn opa en oma. ’s Middags werkte ik heel even aan mijn blog en daarna was het weer tijd om verder te werken aan school. ’s Avonds ging ik heerlijk uiteten met mijn moeder. Toen ik thuis kwam keek ik naar Het zit in de Familie en De Slechtste Chauffeur van Nederland.
Tegenwoordig kijk ik ook elke ochtend tijdens het klaarmaken naar Goede tijden, Slechte tijden.

Donderdag 31 januari
Donderdag werkte ik weer een dag. ’s Middags werkte ik nog aan school. En in de avond kwam er gezellig visite.

Vrijdag 1 februari

Vrijdag had ik een studiedag op mijn werk. Hierna was het weer tijd om verder te werken aan school.

Zoals je misschien wel hebt gezien is het lezen er de laatste week bij in geschoten. Hoe los jij dit op als je veel te weinig tijd hebt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s