Wrap up ~ Januari 2019

Helemaal het einde – Lisette Jonkman
In 2018 begon ik in dit boek van Lisette Jonkman. Helaas lukte het me niet meer om deze ook in 2018 uit te lezen. Maar aan het begin van 2019 is het wel gelukt. Ik gaf dit boek vier sterren. Mijn recensie is hier te lezen.
Ik las dit boek via Kobo Plus.

Escape room – Maren Stoffels
Ook Escape room las ik vrij snel in de maand uit. Dit was een erg leuk boek voor tussendoor. Het was dunner en prettig geschreven waardoor ik het boek snel uitlas. ik gaf dit boek vier sterren. Mijn recensie is hier te lezen.

De Ravenjongens – Maggie Stiefvater
De ravenjongens is het laatste boek wat ik uitlas in januari. Ook dit boek las ik in het eerste deel van januari uit. Het duurde ontzettend lang voordat ik echt in dit boek zat. Vanaf de helft vond ik het steeds leuker worden en tegen het eind vond ik het erg interessant. Wel jammer dat het zo lang duurde voordat het verhaal echt opgang kwam. Hopelijk is dit in de volgende delen wat vlotter. Ik gaf ook dit boek uiteindelijk vier sterren.
Dit boek is ook via Kobo plus te lezen.

In het tweede deel van januari begon ik nog wel aan twee boeken, maar beide las ik niet meer uit wegens tijdgebrek. Gelukkig wordt het vanaf februari weer rustiger en krijg ik weer meer tijd om te gaan lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s