To Be Read ~ Februari 2019

In januari had ik het helaas ontzettend druk met school, waardoor ik niet alle boeken kon uitlezen. Naar februari neem ik dus al twee boeken mee.

Hof van Doorns en Rozen Van Sarah j. Maas
Het eerste boek wat ik meeneem vanuit januari is Hof van Doorns en Rozen. Ik ben bij dit boek op ongeveer 35%. Tot nu toe vind ik het ontzettend leuk en kan niet wachten tot dat ik weer meer tijd heb. 

Vervloekingen van Laure Eve
Het tweede boek dat ik meeneem naar februari is vervloekingen. Dit boek trok me nog niet meteen. Bij dit boek zit ik ongeveer op een kwart.

Waarom drinkt mama van Gill Sims
Dit boek is een buddyread via BEA op Goodreads. Op het moment van schrijven heb ik al twee hoofdstukken gelezen. De hoofdstukken zijn verdeeld over de maanden. Je begint in september. Bij de buddyread hebben we afgesproken om 3 hoofdstukken per week te lezen.

Paaz van Myrthe van de Meer
In dit boek ben ik al eens begonnen, maar heb het nooit helemaal uitgelezen. Ook deze ga ik deze maand als buddyread lezen. Ik ben ontzettend benieuwd of ik nu wel door kan zetten om hem uit te lezen.

Van Chanel naar flanel van Marijke Vos
Dit boek lees ik deze maand ook mee via BEA. Ook hier ben ik al in begonnen. Dit is een luchtige feelgood. Ik hoop dat ik deze gemixt met Paaz kan lezen voor de afwisseling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s