Dagboek van een Juf ~ 7

Zaterdag 9 februari
Zaterdag las ik wat in Waarom mama drinkt. ’s Middags werkte ik wat aan school. ’s Avonds ging ik sporten. Later op de avond keek ik Wie is de Mol en Moltalk. Verder keek ik nog wat YouTube video’s. 

Zondag 10 februari
Zondagochtend ging ik weer sporten. Daarna keken we voor een vakantie en las ik nog wat in Waarom mama drinkt. ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken. Later op de avond keek ik naar De luizenmoeder. 

Dinsdag 12 februari
Dinsdag was de eerste dag in mijn nieuwe stageklas. Het komende halfjaar heb ik groep 4. Na m’n stage las ik weer wat in Waarom mama drinkt. ’s avonds boekten we dan echt een vakantie. We gaan naar Cavtat, in Kroatië.

Woensdag 13 februari
Woensdag was ik helaas erg ziek. Dit was al een paar dagen, maar op woensdag ben ik vrij en kon ik dus ook in bed blijven. Ik keek een paar afleveringen van Kinderen geen Bezwaar. Ook keek ik naar de film, Zwaar Verliefd. Verder keek ik nog naar How to get away with Murder.

De bronafbeelding bekijken
http://www.puurenfit.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s