Dagboek van een Juf ~ 9

Zaterdag 23 februari
Zaterdag sliep ik heerlijk uit. Mijn vakantie begon al op vrijdag. Vrijdagavond begon ik met mijn vriend aan The Umbrella Academy. Deze vonden we beide erg leuk. Zaterdagmiddag ging ik sporten. Later op de middag speelde ik nog wat Splatoon op de switch. ’s Avonds ging ik naar de verjaardag van me zwager. Hierna speelde ik de demoversie van Pokémon Go op de switch. Ook keek ik Wie is de Mol nog terug.

Zondag 24 februari
Zondag sliep ik wederom heerlijk uit. Ik las wat in Paaz. Ik deed wat huishoudelijke taken. ’s Middags las ik Paaz uit. ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken. Hierna keek ik wat afleveringen van You.

Maandag 25 februari
Maandag had ik dan eindelijk echt een vakantie gevoel. Maandag had ik mijzelf dan ook voorgenomen om niks te moeten. Ik keek Weet ik veel terug. Ook las ik verder in Vervloekingen, dit deed ik heerlijk buiten in het zonnetje. Aan het eind van de middag keek ik De Luizenmoeder terug. Aan het begin van de avond keek ik Flikken Maastricht terug. Hierna las ik nog wat in Vervloekingen. Ook keek ik nog Goede tijden, Slechte tijden.

Dinsdag 26 februari
Dinsdagochtend was het weer eens tijd voor de tandarts. Hier ging ik heen lopen en daarna besloot ik om nog een stukje te gaan lopen, terwijl ik de podcast van Ruud de Wild luisterde. Hierna keek ik Goede tijden, Slechte tijden. ’s Middags las ik weer wat in het zonnetje. ’s Avonds las ik Vervloekingen uit, binnenkort komt er een recensie online. Hierna werkte ik nog wat aan mijn blog.

Woensdag 27 februari
Woensdagochtend werkte ik wat aan mijn blog, terwijl ik naar Goede tijden, Slechte tijden keek. Daarna nam ik even pauze en keek ik naar Temptation Island USA. ’s Middags werkte ik aan school. Ondertussen keek ik Nieuwe Buren. ’s Avonds ging ik naar een try-out van Single Camping. De acteurs waren heel erg leuk, maar persoonlijk vond ik het verhaal tegenvallen.

Donderdag 28 februari
Donderdag ochtend werkte ik wat aan mijn blog. Daarna keek Temptation Island. ’s Middags werkte ik wat aan school en aan mijn blog. ’s Avonds ging ik uiteten met een vriendin. Later op de avond begon ik in De prins op het verkeerde paard.

Vrijdag 1 maart
Vrijdagochtend keek ik Temptation Talk terug. Hierna keek ik naar The Voice Kids. ’s Middags was het tijd om even aan school te werken, want de vakantie is alweer bijna voorbij. Daarna werkte ik wat aan mijn blog en maakte ik wat foto’s. Aan het eind van de middag las ik nog wat in De prins op het verkeerde paard. ’s Avonds keek ik een aflevering van You. Ook keek ik naar Flikken Maastricht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s