Wrap up ~ Februari

Hof van Doorns en Rozen van Sarah J. Maas
Dit boek wilde ik al ontzettend lang lezen, maar ik bleef het maar uitstellen. Totdat dit boek als maandboek werd gekozen bij books Ever After. Dit was voor mij een goede reden om er dan eindelijk in te beginnen. Dit was echter al in januari, maar ik las het uit in februari. Ik ben positief verrast door dit boek en gaf het dan ook 5 sterren.

Waarom Mama Drinkt van Gill Sims
Dit boek las ik als buddyread. Wat erg goed beviel en ook goed lukte bij dit boek, omdat het echt in duidelijke delen is verdeeld. Je leest namelijk per maand. Ik vond het boek opbouwen tot december. Het hoofdstuk december was echt ontzettend grappig. Helaas vond ik het daarna wel tegenvallen. De laatste paar maanden vond ik wel weer erg grappig en daar zat ook nog een mooie boodschap in. Ik gaf dit boek uiteindelijk 3 sterren.

Paaz van Myrthe van der Meer
Ook dit boek las ik als buddyread. Dit boek was wat lastiger te verdelen, omdat je telkens korte fragmenten leest. Dit leest wel erg prettig, omdat je niet gelijk een lang, zwaar hoofdstuk hoeft te lezen (ik lees per hoofdstuk). In dit boek was ik al een tijd geleden begonnen, deze maand was het tijd om het uit te lezen. Het laatste deel vond ik wel een stuk prettiger lezen. Wel vind ik het verhaal erg indrukwekkend en ook heftig. Door de schrijfstijl, deze is vlot en luchtig, leest het toch prettig. Ik gaf het boek uiteindelijk 3,5 sterren.

Vervloekingen van Laure Eve
Als laatste deze maand las ik Vervloekingen uit. Ook in dit boek was ik al in januari begonnen. Ik keek enorm uit naar dit boek. Toch wist het me niet gelijk te pakken. Een uitgebreide recensie komt binnenkort online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s