Dagboek van een Juf ~ 10

Zaterdag 2 maart
Zaterdagochtend deed ik wat huishoudelijke taken. Hierna keek ik twee afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden. ’s Middags ging ik even naar de stad met mijn vriend. ’s avonds gingen we sporten. Daarna keken we de film, A star is born.

Zondag 3 maart
Zondag sliep ik nog één dagje heerlijk uit. Ik keek naar Wie is de Mol en Moltalk. Daarna speelde ik even een spelletje op de Switch. ’s Middags was het tijd om wat lessen voor te bereiden. Aan het eind van de middag moest ik een paar uurtjes werken en daarna hadden wij een personeelsfeest, waarbij we gingen lasergamen in de winkel. Daarna speelde ik nog wat op de switch. Ook luisterde ik naar het eerste deel van De Royals.

Maandag 4 maart
Maandagochtend luisterde ik onderweg naar Deel 1 van De Royals. Daarna had ik een lange dag op school. Tijdens de terugreis luisterde ik weer naar het boek. Eenmaal thuis keek ik naar De luizenmoeder en Dreamschool.

Dinsdag 5 maart
Dinsdagochtend keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden tijdens het klaarmaken. Hierna was ik klaar voor een dagje stage. Na stage luisterde ik weer naar De Royals terwijl ik aan mijn blog werkte.

Woensdag 6 maart
Woensdag had ik een vrije dag. ’s Ochtends keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Daarna werkte ik aan school terwijl ik naar De Royals luisterde. ’s Avonds keek ik naar Temptation Island USA en Hotter than my daughter. Ook ging ik nog even sporten.

Donderdag 7 maart
Donderdag was het weer tijd om een dagje te werken. ’s Ochtends luisterde ik naar Monica’s Podcast. Na mijn werk, ging ik gelijk aan school. ’s Avonds ging ik al erg vroeg naar bed. Hier keek ik Temptation Island, Goede tijden, Slechte tijden en YOU.

Vrijdag 8 maart
Vrijdagochtend keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Na mijn werk las ik wat in De prins op het verkeerde paard. ’s Avonds keek ik naar Temptation Talk.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s