Dagboek van een Juf ~ 11

Zaterdag 9 maart
Zaterdag keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Ook las ik in De prins op het verkeerde paard. ’s Middags ging ik naar een verjaardag. Aan het eind van de middag las ik nog wat. ’s Avonds keek ik naar de finale van Wie is de Mol.

Zondag 10 maart
Zondagochtend wilde ik aan mijn blog werken, toen ik erachter kwam dat mijn trackpad niet meer werkt. Mijn laptop verwijdert om de paar maanden uit zichzelf mijn trackpad. Ik heb een Asus laptop, hebben meer mensen hier last van? Nadat ik dit had opgelost, keek ik de laatste aflevering van You. Hierna begon ik ook aan Overspel, deze staat sinds kort op Netflix. Ook keek ik eindelijk de eerste aflevering van The Good Doctor. Verder las ik nog in De prins op het verkeerde paard. ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken. Ook hierna las ik nog wat.

Maandag 11 maart
Maandag was het weer tijd om naar school te gaan. Onderweg luisterde ik naar de podcast van Trust Nobody, ook luisterde ik de Belgische variant. Daarna besloot ik dat ik dit jaar ook De Mol ga volgen. Op de terugweg luisterde ik naar het tweede deel van De Royals. Eenmaal thuis keek ik samen met mijn vriend de film, Lucy. Daarna keek ik De Mol.

Dinsdag 12 maart
Dinsdag had ik weer een dagje stage in groep 4. Na mijn stage ging ik een stuk lopen. Daarna keek ik naar De Luizenmoeder en Goede tijden, Slechte tijden. Na de luizenmoeder besloot ik dat het hoog tijd was om mijn nagels weer te voorzien van een nieuw kleur, dit deed ik terwijl ik naar DREAMschool keek. Later op de avond keek ik naar The Big Escape.

Donderdag 14 maart
Donderdag heb ik een dagje gewerkt. Tijdens het klaarmaken keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Na mijn werk luisterde ik naar de podcast van Trust Nobody, tijdens het diamond painten. Ook keek ik nog naar Temptation Island. ’s Avonds las ik nog was in De prins op het verkeerde paard.

Vrijdag 15 maart
Vrijdag keek ik weer voor werk naar Goede tijden, Slechte tijden. Na mijn werk keek ik naar Temptation Talk. ’s Avonds deed ik nog wat aan diamond painting en las ik in De prins op het verkeerde paard.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s