Aanrader! Podcast

Zelf luister ik naar verschillende podcast en dit vind ik bijvoorbeeld erg prettig tijdens het reizen of wandelen. Vandaag zal ik een aantal Nederlandstalige podcast aanraden.

30 Minuten Rauw met Ruud de Wild
In 30 minuten rauw praat Ruud de Wild dertig minuten met gasten die hij persoonlijk nog niet erg goed kent. Hij heeft van te voren niet te veel voorbereid, dus het is geen standaard interview. Juist dat concept spreekt mij erg aan. Ook de gasten waar ik minder mee had, vond ik ontzettend leuk om naar te luisteren. De afleveringen duren dus ook maar rond de dertig minuten.

Trust Nobody
Inmiddels is het Trust Nobody België. In Trust Nobody bespreken drie ‘molloten’ een aflevering van (wie is) de Mol. Ik vond tijdens Wie is de Mol deze podcast ontzettend leuk om te luisteren, omdat je op hele andere ‘hints’ gaat letten. Elger, Mark en Nelleke bespreken dus gewoon wekelijks hun kijk op De Mol. De Mol is vorige week begonnen in België en dankzij Trust Nobody ga ik deze ook voor het eerst volgen. Ik ben erg benieuwd.

Man Man Man de podcast.
In Man Man Man de podcast hebben Domien, Bas en Chris het erover verschillende thema’s. Per Thema bespreken zij hoe mannelijk zij eigenlijk zijn. Ik vind hun humor echt ontzettend grappig. De afleveringen duren ongeveer 50 minuten. Ik vind dit echt heerlijk om te luisteren.

Monica’s podcast
Monica’s podcast is er pas sinds enkele weken. Hierin gaat Monica Geuze het gesprek aan met twee uiteenlopende gasten. Dit spreekt mij ook weer erg aan. Doordat de gasten verschillen zal je ook nieuwe mensen leren kennen of mensen op een nieuwe manier.

Luisteren jullie weleens naar een podcast?
Welke zou jij aanraden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s