Recensie ~ Vervloekingen

Titel: De Graces 2 – Vervloekingen
Auteur: Laure Eve
Genre:
Paperback, 256 pagina’s
Gepubliceerd op 7 januari 2019
Uitgeverij: van Goor
ISBN 978 90 00 34942 5

Na alle gebeurtenissen uit het voorgaande boek. Zijn de Graces vastbesloten om hun geheimen te bewaren. De vloek op de familie weerhoudt hen van een normaal leven.
Summer vindt een mysterieus spel. Daardoor wordt de kracht van de vloek pas echt duidelijk. Summer heeft een sleutel nodig om de vloek te verbreken, maar kunnen zij zoveel kracht wel aan?

Je leest het boek vanuit Summer. De andere personages leer je wel goed kennen, door de hechte familieband. Tijdens dit deel, deel 2 van De Graces leer je de personages op een andere manier kennen. Er zitten ook een aantal verrassende wendingen bij de personages, wat ik persoonlijk erg leuk vond.

Doordat je het boek leest vanuit Summer haar standpunt, ging ik ook mee in Summer haar gedachtegang en op die manier ontdekte ik dus ook het plot. Je komt langzaam in het plot, maar toch had ik even een klein schokmoment.

Bij het eerste deel duurde het even voordat ik echt in het verhaal zat en dat had ik in dit deel weer. Daarna wist het verhaal mij echt te pakken.
Ik vond het eind erg verassend. Het boek kan nu goed afgesloten worden, maar voor mijn gevoel zou er ook nog een vervolg kunnen komen.

De boeken over De Graces vind ik een absolute aanrader. Zelf heb ik nog niet veel boeken gelezen over heksen en dit vind ik dan ook een leuk onderwerp. Mocht je nieuwsgierig hiernaar zijn, zou ik De Graces zeker aanraden.
Ondanks naar mijn smaak de trage start, heb ik dit boek 4 sterren gegeven.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s