Dagboek van een Juf ~ 13

Zaterdag 23 maart
Helaas ben ik al ontzettend vroeg wakker op mijn vrije dag. Ik heb heel veel gelezen in Girl Online. ’s Middags kwam mijn schoonmoeder even op visite. Na lang nadenken heb ik besloten dat ik ook vervelende momenten in mijn leven wil delen. Sinds 3 weken weet ik dat mijn vader ongeneselijk ziek is. Helaas is dat in de afgelopen heel erg snel achteruit gegaan.

Zaterdag op zondagnacht kwam het meest gevreesde telefoontje al en is mijn vader overleden.

Zondag 24 maart
Zondag was ik dus al ontzettend vroeg wakker. We werden ’s nachts gebeld en zijn naar het huis van mijn vader gegaan. Nadat alles was geregeld voor zover dat kon, ben ik nog heel even naar huis gegaan. Zondagochtend moest de rest geregeld worden. ’s Avonds hebben we als familie al mogen kijken en kon ik afscheid nemen. ’s Avonds heb ik heel veel oude foto’s teruggekeken. Aan het eind van de avond probeerde ik mijn gedachte een beetje te verzetten en keek ik naar De Mol. Echter viel ik halverwege al in slaap. Later in de nacht heb ik nog verschillende pogingen gedaan om het helemaal te kijken. 

Helaas had ik geen blogpost vooruit geschreven, waardoor er afgelopen weken vele blogpost werden uitgesteld.

Woensdag 27 maart
Woensdag had ik eindelijk weer eens een nachtje goed doorgeslapen. Vanaf Maandag probeer ik voor het slapen SamSam te kijken, als achtergrondgeluid. ’s Ochtends keek ik Hotter than My Daughter. Daarna ging ik naar mijn schoonzusje om te overleggen voor een tatoeage. ’s Middags keek ik naar Dreamschool en Dit is niet mijn wereld vriend. Verder las ik nog wat in Girl Online en keek ik naar Temptation Island USA.

Donderdag 28 maart
Donderdagochtend keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Daarna las ik Girl Online uit. ’s Middags keek ik naar Temptation Island. ’s Avonds was de condoleance van mijn vader. Het was ontzettend bijzonder hoeveel mensen er waren om afscheid te nemen.

Vrijdag 29 maart
Vrijdagochtend keek ik naar Chantal komt werken, Temptation Talk, Iedereen had het erover. ’s Middags was de begrafenis. ’s Avonds ging ik uiteten met mijn moeder en vriend. Later op de avond speelde ik nog wat op de switch en keek ik nogmaals De Mol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s