To Be Read ~ April’19

Het weer tijd om een tbr lijstje te maken. Ik heb nog twee boeken, waarin ik aan het lezen ben. Eén fysiek boek en een e-book. Voor komende maand wil ik één e-book en twee fysieke boeken uitkiezen.

Starters – Lissa Price
Hierin ben ik eind maart in begonnen. Als ik dit schrijf ben ik op 40% (141/352). Het eerste hoofdstuk hield me een beetje tegen, waardoor ik het boek nog iets langer liet liggen, maar nu ik verder ben leest het heerlijk weg.

Taal voor de leuk – Paulien Cornelisse
In dit boek ben ik echt al ontzettend lang bezig. Elke keer leeg ik weer een paar pagina’s en laat daarna het boek liggen. Afgelopen week heb ik besloten nu eerst dit boek uit te lezen en daarna pas aan een ander boek op mijn e-reader te beginnen. Op het moment van schrijven ben ik op 51%. Mijn e-reader neem ik mee in mijn tas, dus zal ik voornamelijk tijdens het reizen lezen.

Het eerste boek wat op mijn lijstje komt is Winter van Marissa Meyer. De andere drie delen heb ik al in 2018 gelezen, Cinder zelfs al in 2017. Dus het is nu echt tijd om eindelijk ook het vierde deel te gaan lezen. Dit boek zal ik gaan lezen op mijn e-reader, via Kobo plus.

Dan het eerste fysieke boek, hiervoor heb ik een lootje getrokken uit mijn tbr-jar. Daaruit kwam Allesbehalve oké van Laura Steven. Ik heb hele positieve verhalen gehoord over dit boek en ben hier ook erg benieuwd naar. 

Ook voor het laatste boek heb ik een lootje uit mijn tbr-jar getrokken. Dit is Tijdbom van Joelle Charbonneau geworden. Ook naar dit boek ben ik erg benieuwd. Beiden boeken heb ik afgelopen maand via boekenkraam besteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s