Dagboek van een Juf ~ 14

Zaterdag 30 maart
Zaterdag sliep ik lekker uit. Daarna keek ik de eerste aflevering van Kees en Co. Ook las ik nog wat in Starters. ’s Middags ging ik heel even naar de begraafplaats. Ook las ik nog wat literatuur voor school en werkte verder aan mijn diamond painting. Ondertussen keek ik naar de extra lange aflevering van Goede tijden, Slechte tijden. ’s Avonds at ik bij mijn vriend. Ook speelde we wat op de switch. Later op de avond keek ik nogmaals naar Kees en Co samen met mijn moeder.

Zondag 31 maart
Zondag was ik al wat eerder op. Ik besloot om de oude Kees en Co terug te kijken. Verder las ik nog wat in Starters. Ook maakte ik een reading pagina in mijn bullet journal. Hierin wil ik gaan bijhouden hoeveel pagina’s ik per dag lees, als een extra stimulans. Verder keek ik De luizenmoeder van vorige week terug. Deed ik wat voorbereidingen voor school. ’s Avonds keek ik de nieuwe De luizenmoeder. Ook keek ik naar De Mol.

Maandag 1 april
Maandag ging ik weer naar school. Met school moesten we verschillende schoolpleinen bezoeken en daarna ons ideale schoolplein ontwerpen. Onderweg luisterde ik naar Crash. Toen ik thuis was, keek ik nog naar Dreamschool.

Dinsdag 2 april
Ook ging ik weer een halve dag naar stage. Na mijn stage luisterde ik weer naar Crash. Ook luisterde ik naar 30 Minuten Rauw. Verder las ik wat in Starters.

Woensdag 3 april
Woensdag was ik een dag vrij. Ik werkte wat aan school en aan mijn blog. Verder maakte ik eindelijk een Instagramacoount bij mijn blog (@dejufleest). Woensdagavond las ik Starters uit. Deze week komt er een recensie online.

Donderdag 4 april
Donderdag regelde ik wat zaken i.v.m. het overlijden van mijn vader. Verder ging ik even wat nieuwe spullen shoppen voor mijn uitzet. Ook keek ik donderdag verschillende tv-programma’s terug. Ik keek naar Hotter than my daughter, Temptation Island Usa, Beau Five days inside, Chantal komt werken. ’s Avonds maakte ik ook nog wat foto’s voor mijn blog. Ook begon ik in Allesbehalve Oké.

Vrijdag 5 april
’s Ochtends keek ik naar een aflevering van Beau Five days inside. Ook keek ik naar Temptation Island. Verder las ik nog wat in Allesbehalve Oké. Daarna was het tijd voor wat huishoudelijke taken. ’s Middags was het tijd om te studeren. In mijn pauze las ik een klein stukje van Allesbehalve Oké.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s