Recensie ~ Starters

Titel: Starters
Subtitel: De bodybank wil haar jeugd.
Auteur: Lissa Price
Hardcover, 352 pagina’s
Gepubliceerd in mei 2012
Uitgeverij: van Holkema & Warendorf
ISBN13: 9780385742375

Calliie moet een hele moeilijke keuze maken. Haar ouders zijn overleden. Haar broertje is ernstig ziek. Er is niemand die Callie kan vertrouwen. Callie ziet als enige uitweg de bodybank. Een bedrijf dat ze verafschuwt. Ze gaat toch met hen in zee. Callie moet haar opdracht volbrengen, opgeven is geen optie.

Er zijn heel verschillende personages. Waardoor je ook niet alle personages even leuk zult vinden. Mijn favoriete personages zijn Callie, Tyler, Michael, Sara en Madison.
De gebeurtenissen rond een aantal personages zijn erg verassend. Hiervoor zal je de personages eerst leren kennen op verschillende manieren.
Je bouwt zeker met Callie en de mensen om haar heen een band op. Doordat er best veel verschillende personages voorkomen in het boek zal je je niet met alle personages meeleven.
Het is een hele originele verhaallijn. Hoe verder je in het verhaal komt, gebeuren er wel verrassende acties, maar een aantal acties voel je wel aankomen.

Ik vond de schrijfstijl erg prettig. Het las makkelijk weg en als je eenmaal in het verhaal zit, wil je verder blijven lezen.
Zelf vond ik de eerste paar hoofdstukken wel wat vreemd. Dit komt omdat je over een andere wereld leest en hier niet gelijk een beeld bij hebt. Maar het is absoluut een boek waar heel erg veel in gebeurt.
Ik hoopte heel het verhaal op het einde waardoor ik een beetje teleurgesteld was. Het einde heeft wel duidelijk een open eind, waardoor ik deel 2 (Enders) ook zeker binnenkort wil lezen.

Persoonlijk vond ik het een heel leuk en vermakelijk boek. Nadat ik verder in het verhaal kwam, was ik zelf ook echt mee aan het denken over een oplossing met Callie.
Dit boek zou ik dan ook absoluut aanraden. Ik gaf het boek 3,5 ster (4 sterren op Goodreads).

Een gedachte over “Recensie ~ Starters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s